Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Ο... "εγέρθητι" της Χρυσής Αυγής, είναι ο kaiadas, μπασίστας των black metallers "Naer Mataron" και έχει εκλεγεί βουλευτής


Τρίτος στην ιεραρχία πίσω από τον ηγέτη  Νίκο Μιχαλολιάκο και τη σύντροφό του Ελένη Ζαρούλια.
O Γιώργος Γερμενής είναι ο μπασίστας των γνωστών στο χώρο  black metallers Naer Mataron που έχει κάνει διεθνή καριέρα στο black metal, στούς οποίους έχει και την ονομασία Kaiadas.






Η μουσική τους εμπνέεται από τον παγανισμό (με ιδιαίτερες αναφορές στην Ελληνική Μυθολογία) και τα μηνύματά τους είναι φανατικά προσανατολισμένα εναντίον του χριστιανισμού.


Στις 27 Απριλίου, όταν δηλαδή ο Kaiadas βρισκόταν εν μέσω της προεκλογικής του εκστρατείας με τη Χρυσή Αυγή, οι Naer Mataron κυκλοφόρησαν το νέο τους EP με τίτλο:
"I Am The Light Of The World"

Παράλληλα,όπως διαβάζουμε σε πρόσφατο post στο Rock Overdose, οι Naer Mataron υπέγραψαν με την Πολωνική εταιρία Witching Hour για να κυκλοφορήσουν το νέο τους album "ΖΗΤΩ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ" (αυτός θα είναι ο τίτλος, με ελληνικά γράμματα, που θα κυκλοφορήσει το album σε όλον τον κόσμο) θα ξεκινήσουν τον Μάιο του 2012 στην Ελλάδα και η μίξη και το master θα γίνουν στα Herz Studios (Behemoth, Vader, Decapitated) της Πολωνίας.

Ο δίσκος των Ελληνο-νορβηγών (πλέον, μετά την ένταξη του Vicotnik των DHG στο συγκρότημα) black metallers, που θα διαδεχθεί το “Praetorians” του 2008 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη του 2012, με τους Naer Mataron να δουλεύουν αυτόν τον καιρό πυρετωδώς πάνω στο νέο τους υλικό.

Ο Kaiadas, κατά κόσμον Γιώργο Γερμενής, φαίνεται πως διορίστηκε στην Κεντρική Επιτροπή της Χρυσής Αυγής με προσωπική απόφαση του Νίκου Μιχαλολιάκου, στο πρόσφατο 7ο συνέδριο.



Από εκεί ήταν περίπου αναμενόμενη η υποψηφιότητά του για βουλευτής στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Και όπως δείχνουν τα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών, κατάφερε να εκλεγεί τρίτος στη Β΄Αθηνών, πίσω από τον ηγέτη του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο και την  Ελένη Ζαρούλια.





Ο Γιώργος Γερμενής ( Kaiadas) δηλώνει σε συνέντευξή του το 2009 στο rockap.gr




-Πιστεύετε ότι οι πολιτικές απόψεις έχουν θέση στο black metal;

Ας είμαστε ρεαλιστές. Τίποτε δεν μένει αγνό όταν “μολύνεται’’ από το ανθρώπινο μυαλό. Όπου και να κοιτάξεις πολιτικές απόψεις θα δεις ακόμα και αν ακούς Madonna, Elton John, Ministry, Napalm Death, Kreator ή Bob Marley. Όλοι οι παραπάνω στέλνουν πολιτικά μηνύματα μέσω της μουσικής τους.

Το black metal είναι αντιχριστιανικό και παγανιστικό όσον αναφορά στην μουσική, και αναζητά την κατάργηση του χριστιανικού συστήματος και την δημιουργία ενός καινούργιου. O Euronymous (mayhem) έκανε πολιτική προπαγάνδα όπως και ο Varg.

Η μουσική είναι η έκφραση κάθε άρρωστου ανθρώπινου μυαλού που θέλει να εκφράσει ό,τι μήνυμα θέλει. Αν κάποιος το σταματήσει αυτό οδηγούμαστε σε μία κατάσταση μη ομαλή, διότι σταματά το ανθρώπινο μυαλό και το σκλαβώνει. Μπορεί να μας λοβοτομήσουν κιόλας.

-Συμφωνείς με την ετικέτα του εθνικιστικού  black metal;

Ποιος είμαι εγώ να κρίνω τους άλλους; Οποιοσδήποτε μπορεί να λέει την μουσική του όπως θέλει. Μόνο οι Έλληνες πιστεύουν αυτές τις ηλίθιες ταμπέλες, κανένας άλλος!

Ποτέ δεν ήμασταν πολιτική μπάντα. Πάντα μας γοήτευαν το αντιχριστιανικό πνεύμα και η αρχαιότητα, όπως το καταλαβαίνεις και από το όνομά μας.








Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου