Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό η συγκέντρωση Κ. Σκρέκα στην Καλαμπάκα


Σε μια εντυπωσιακή σε όγκο συγκέντρωση μίλησε χθες βράδυ στην Καλαμπάκα ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Σκρέκας. Ζήτησε και έλαβε την στήριξη των πολιτών προκειμένου να μπει ισχυρός στη Βουλή και να διεκδικήσει για τον Νομό Τρικάλων.





 Ο κ. Σκρέκας έκανε αναφορά στο διακύβευμα των εκλογών της Κυριακής λέγοντας πως «οι εκλογές της 6ης Μαΐου δεν είναι μια απλή υπόθεση, λοιπόν. Είναι οι πιο κρίσιμες τα τελευταία 40 χρόνια. Καλούμαστε να επιλέξουμε πως θα πορευτούμε στα επόμενα χρόνια. Αν παραμείνουμε πιστοί στην Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας ή όχι. Καλούμαστε να επιλέξουμε την προοπτική από το πισωγύρισμα. Την ενότητα από την διχασμό, την ελπίδα έναντι του φόβου…



Ο στόχος μας σήμερα δεν μπορεί να είναι παρά μονάχα ένας…ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ…Το μοντέλο ανάπτυξης! Και το σύστημα διακυβέρνησης!

Να πάψουμε να ζούμε με δανεικά χρεώνοντας τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές…Να αρχίσουμε ξανά να παράγουμε και  να ξοδεύουμε μέχρι εκεί που φτάνουμε…».



Ο κ. Κ. Σκρέκας μίλησε για τα μεγάλα έργα υποδομής τα οποία θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα στα Τρίκαλα, έτσι ώστε να αποκτήσει πάλι ο τόπος προοπτικές ανάπτυξης: «Χρειάζεται δύναμη, όραμα. Χρειάζεται ανατροπή κάθε κατεστημένης αντίληψης. Χρειάζεται πάνω απ’ όλα νέους, ικανούς δημιουργικούς ανθρώπους.



Χρειάζεται νέα, ισχυρή κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας. Χρειάζεται να οικοδομήσουμε από την αρχή με ήθος, αξίες και αρχές Δικαίου. Με αυτές τις αρχές και αξίες μεγάλωσα, με αυτές και διεκδικώ να προσφέρω για τον τόπο μου. Κινητήριος δύναμη μου η πίστη μου στις ανθρώπινες δυνάμεις και στις φυσικές δυνατότητες του νομού μας και της πατρίδας μας. Δεσμεύομαι να αγωνιστώ για τα όνειρα της γενιάς μου, της γενιάς που δικαιούται ένα καλύτερο αύριο…

Σ’ αυτόν τον αγώνα σας καλώ όλους να συμμετέχετε. Με όραμα και σχέδιο. Με συνέπεια και προοπτική».


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου