Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΛΗΔΑ (Κρυσταλλία) ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: "Με καθαρότητα και ειλικρίνεια"



Μήνυμα προς τους Τρικαλινούς πολίτες για τις αυριανές εκλογές  από την υποψήφια βουλευτή της Ν.Δ Τρικάλων Λήδας Παπαδημητρίου.
(Προσοχή, η καταχώρηση είναι ΔΩΡΕΑΝ μην κάνετε ένσταση οι συνυποψήφιοι και έχει πρόβλημα με την εκλογή, να εξηγούμαστε )








Φίλες και φίλοι

Διάγουμε την βαθύτερη κρίση που έχει βιώσει η χώρα σε περίοδο ειρήνης. Υπάρχει πλήρης απαξίωση των πολιτικών και της πολιτικής με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την ίδια την ποιότητα της Δημοκρατίας μας.

Μέσα σε αυτό το εκρηκτικό σκηνικό η Νέα Δημοκρατία αποδεδειγμένα προβαίνει σε ριζική και ουσιαστική ανανέωση επιλέγοντας νέους και αναγνωρισμένους επαγγελματίες στο χώρο τους. Θέτει ως στόχο την αυτοδύναμη κυβέρνηση για να αποφύγει η χώρα τη λαίλαπα. Καλώ όλους τους φίλους παλαιούς και νέους σε συσπείρωση και πίστη ότι ο Αντώνης Σαμαράς και τα ικανά στελέχη που τον πλαισιώνουν θα καταφέρει να βάλει τη χώρα σε πορεία ανάπτυξης άμεσα και αποφασιστικά.

Η δική μου υποψηφιότητα εντάσσεται σε αυτό το πλαίσιο πανστρατιάς που κήρυξε ο Αντώνης Σαμαράς, για μια νέα Ελλάδα. Σας προσκαλώ αφού με γνωρίσετε, να με τιμήσετε με την ψήφο σας, λαμβάνοντας υπόψη ότι στη διάρκεια της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας τα δύσκολα αποτελούσαν πάντα μια πρόκληση για εμένα. Είμαι εδώ γιατί με χαρακτηρίζει η διάθεση για σκληρή δουλειά και διαρκή αγώνα, τον οποίο δεσμεύομαι πως θα συνεχίσω με καθαρότητα και ειλικρίνεια.

Με εκτίμηση

ΛΗΔΑ (ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ) ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Υποψήφια βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Ν. Τρικάλων


Βιογραφικό:
Εκπαιδευτικός-Ιδιοκτήτρια Κέντρων Ξένων Γλωσσών
Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Τρικάλων
Αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών

Σπουδές
Πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Απόφοιτος British Council Θεσσαλονίκης
Γλώσσες
•    Αγγλικά
•    Γαλλικά
•    Ιταλικά.
Σεμινάρια /Συνέδρια
Συνεχή συμμετοχή σε Συνέδρια-Σεμινάρια Ξένων Γλωσσών και Εποπτικού υλικού, σε όλη τη χώρα.

Πολιτική δραστηριότητα
Ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας από τα φοιτητικά χρόνια.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου