Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Κοινές διαπιστώσεις Προεδρείου Ομοσπονδίας ΕΒΕ και Γιώργου Οικονόμου


Συμφώνησαν στην ανάγκη προώθησης άμεσων μέτρων για τη στήριξη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων – Ευχές για συνεργασία και από τα έδρανα της Βουλής από το Προεδρείο της Ομοσπονδίας







Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων κ. Βαγγέλη Αγγελάκη και μέλη του προεδρείου είχε χθες ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Οικονόμου, κατά την οποία συζήτησαν τα προβλήματα των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του τόπου και κατέληξαν σε κοινές διαπιστώσεις.

Ο κ. Οικονόμου ήταν ο πρώτος και ο μόνος υποψήφιος βουλευτής που επισκέφθηκε τα γραφεία της Ομοσπονδίας, η οποία εκπροσωπεί 43 Σωματεία και 3.5000 μέλη, γεγονός που υπογραμμίστηκε από τα μέλη του Προεδρείου. Ο κ. Οικονόμου ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Νομό Τρικάλων, γνωρίζει τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, οπότε ήταν αναμενόμενη η κατάληξη της χθεσινής συνάντησης με τους κυρίους Βαγγέλη Αγγελάκη, Δημήτρη Παναγιωτόπουλο, Νίκο Βαλομάνδρα και Άρη Τζάνη, σε κοινές διαπιστώσεις.


Συμφώνησαν:
-Στην ανάγκη για μείωση των φόρων και αντικατάσταση των «χαρατσιών» με ένα ενιαίο τέλος ακινήτων.
-Στην ανάγκη για ρύθμιση των οφειλών των ασφαλισμένων στο ΤΕΒΕE.
-Στην ανάγκη για μετακύλυση της ρευστότητας από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών στην αγορά.
-Στην ανάγκη για στενή συνεργασία όλων των Φορέων μαζί με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Αυτοδιοίκηση για το καλό των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας.


Τέλος το Προεδρείο εξέφρασε την ευχή για αυριανή συνεργασία με τον κ. Οικονόμου από τα έδρανα της Βουλής.
Ο κ. Οικονόμου χθες συναντήθηκε και με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Χρήστο Καλλέα, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις για τα προβλήματα του Εμπορικού Κόσμου των Τρικάλων καταλήγοντας σε ανάλογες διαπιστώσεις για την ανάγκη  άμεσων δράσεων στήριξης.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου