Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Ο Μιχάλης Ταμήλος στηρίζει τη σωστή λειτουργία της δημόσιας υγείας


-Όπως ανέφερε σήμερα σε επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Τρικάλων
-Παράλληλα βρέθηκε και στο Δημαρχείο της πόλης όπου συνάντησε τους δημοτικούς υπαλλήλους
-Συνάντηση του υποψήφιου βουλευτής της ΝΔ με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και δήλωση στήριξης των επιχειρήσεων






“Στόχος μας είναι να στηρίξουμε τη σωστή λειτουργία της δημόσιας υγείας” τόνισε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη σημερινή επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Τρικάλων ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΑ και πρώην δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος.


Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ συναντήθηκε με τον διοικητή Μιχάλη Λοπατατζίδη καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου, ενώ διαβεβαίωσε ότι στηρίζει και θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις και ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του νομού Τρικάλων, τη σταθερή και συνεχή χρηματοδότηση του συστήματος υγείας αλλά και τη στελέχωση με το απαραίτητο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. “Αυτό καθώς είναι επιτακτική ανάγκη οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλής απολαμβάνοντας το αγαθό της δημόσιας υγείας”, κατέληξε.

Με τους δημοτικούς υπαλλήλους

Ακολούθως ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Μιχάλης Ταμήλος βρέθηκε κοντά στους δημοτικούς υπαλλήλους του Δήμου Τρικκαίων από τους οποίους έγινε δεκτός με ιδιαίτερα ενθουσιώδη υποδοχή, καθώς επί μια οκταετία είχε αγαστή συνεργασία με το προσωπικό του Δήμου Τρικκαίων στη διάρκεια της Δημαρχιακής του θητείας. Ο κ. Ταμήλος από την πλευρά του ανέφερε ότι είναι δεδομένη η στήριξή του προς τους ΟΤΑ  οι οποίοι υποφέρουν από την έλλειψη χρηματοδότησης, ενώ δεσμεύτηκε για την προώθηση της υλοποίησης μιας σειρά έργων τα οποία κρίνονται ως απαραίτητα για την ανάπτυξη των Δήμων αλλά και του νομού.


“Ο εμπορικός κόσμος είναι η ραχοκοκαλιά των Τρικάλων”

-Συνάντηση του υποψήφιου βουλευτής της ΝΔ με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και δήλωση στήριξης των επιχειρήσεων


Τη διαβεβαίωση ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα στο πλευρό του εμπορικού κόσμου του νομού, έδωσε σήμερα κατά την επίσκεψή του στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και πρώην  δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος. Εκεί είχε συνάντηση με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου όπου παραβρέθηκε και ο επίτιμος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλής Μπλουγούρας. Επί τάπητος τέθηκαν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις οι οποίες σε καθημερινή βάση στενάζουν εξαιτίας της έλλειψης ρευστού για να κινηθεί η αγορά.

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ ανέφερε πως η νέα Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, που θα προκύψει από τις εκλογές της 6ης Μαΐου, έχει στο πρόγραμμά τη λήψη ορισμένων σημαντικών μέτρων για την ανάκαμψη της αγοράς οι οποίες θα εξασφαλίζουν και την επιβίωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όπως τις ευνοϊκές ρυθμίσεις για τις οφειλές των εμπόρων προς τις τράπεζες και τους ασφαλιστικούς οργανισμούς, αλλά και την πάταξη του παραεμπορίου που τόσο πληγώνει την τοπική αγορά. Επιπλέον δήλωσε καταλήγοντας πως “ο εμπορικός κόσμος είναι η ραχοκοκαλιά της Τρικαλινής κοινωνίας και για το λόγο αυτό πρέπει να τη στηρίξουμε με κάθε τρόπο”.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου