Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012

Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία – Κυριακή 13 Μαΐου 2012


Για 4η συνεχή χρονιά οι Ποδηλάτες Τρικάλων συμμετέχουν στην Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία, που φέτος θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 13 Μαΐου στις 12:00 το μεσημέρι. Μαζί με περισσότερες από 30 πόλεις από όλη την Ελλάδα, βγαίνουμε στους δρόμους την ίδια μέρα και ώρα και ζητάμε τα αυτονόητα!

ΩΡΑ 12:00 στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία δεν είναι άλλη μια, μεγαλύτερη σίγουρα, ποδηλατόβολτα. Είναι η κορυφαία συλλογική πράξη διεκδίκησης της ποδηλατικής κοινότητας για το αυτονόητο: μια αξιοπρεπή ποιότητα ζωής στις πόλεις μας, που θα βασίζεται στην αλλαγή του τρόπου με τον οποίο βλέπουμε τις μετακινήσεις. Το ποδήλατο μπορεί να συμβάλλει στην κατεύθυνση αυτή. Η επιλογή του ποδηλάτου ως μέσου μετακίνησης στο σύγχρονο υποβαθμισμένο αστικό περιβάλλον δείχνει την επιθυμία μας για:

-  καλύτερη ποιότητα ζωής,
-  υγιές περιβάλλον,
-  ασφαλέστερες μετακινήσεις και σεβασμό απέναντι στον εαυτό μας και τους γύρω μας.

Η σημερινή κατάχρηση του αυτοκινήτου είναι αποδεδειγμένα καταστροφική τόσο για τον άνθρωπο όσο και για το περιβάλλον. Ως εκ τούτου κάθε πολιτική που συμβάλλει ή διατηρεί την κατάχρηση αυτή μας βρίσκει αντίθετους.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ανθρώπινες πόλεις με αναβάθμιση συγκοινωνιών – κατασκευή ποδηλατόδρομων – πεζοδρομήσεις.ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

 …ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ

Ραντεβού την Κυριακή 13 Μαΐου στις 12:00 π.μ. στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

*Μην ξεχάσατε: να φέρετε μαζί σας σφυρίχτρες, καραμούζες, κόρνες, κουδούνια κτλ.

Ποδήλατα Παντού!!
Ποδηλάτες Τρικάλων – Critical Mass
www.podilatestrikalon.gr

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου