Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Αριά - αριά, καμμιά... δεκαριά στον Πυργετό.


- Στο πανηγύρι που άλλες εποχές συγκέντρωνε πλήθος κόσμου.
- Μάλλον πρέπει να αλλάξουν μενού καθώς το "προβατίνα με μανέστρα" δεν... "τραβάει" !







Μετά τον Εσπερινό του Ιερού Ναού του Αγίου Αθανασίου στον Πυργετό Τρικάλων ακολούθησε λιτή εκδήλωση όπου προσφέρθηκε στους προσκεκλημένους προβατίνα με μανέστρα.

Πολλοί ήταν εκείνοι που επεσήμαναν την μικρή προσέλευση του κόσμου στην εκδήλωση, ενθυμούμενοι "άλλες εποχές" που ο αύλειος χώρος του σχολείου κατακλυζόταν από επισκέπτες.



Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας Γιώργος Τσίγκας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ελένη Καλλιάρα - Αργυροπούλου  και  Ντίνος Μπάρδας.



Στη φωτογραφία η συμπαθεστάτη Περιφ. Σύμβουλος Ελένη Αργυροπούλου - Καλλιάρα - Αρβελέρ (που κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες να σώσει την κατάσταση ) με τον επίσης συμπαθέστατο εξάδελφο κ. Γιώργο Καλλιάρα, έκπτωτο (και όχι Επίτιμο όπως ανεγράφη αλλού) πρόεδρο της ομάδας του ΑΟ Πυργετού.



Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ποδοσφαιρική ομάδα του Δικεφάλου Πυργετού που πέρυσι είχε υποβιβαστεί, φέτος  με νέα πανάξια διοίκηση και άλλο πρόεδρο κατάφερε να ανέλθει και πάλι πανηγυρικά κατηγορία...!


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου