Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Στα χέρια Χάρης Μαντέλλος και Οδυσσέας Ράπτης


Σοβαρό επεισόδιο στα γραφεία του e-trikala με ξυλοδαρμό του πρώτου
Τι έγραψε ο Χάρης στον τοίχο του στο facebook






Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε πριν λίγο ο πρώην εργαζόμενος του Δήμου Τρικκαίων Χάρης Μαντέλλος στα γραφεία του e-trikala.

Ο Χάρης Μαντέλλος βρέθηκε στα γραφεία του e-trikala για να διαμαρτυρηθεί για μία κλήση που δέχθηκε από την Δημοτική Αστυνομία Τρικάλων, για παράνομη στάθμευση του αυτοκινήτου του, την ώρα που έχει ατέλεια λόγω δημοσιογραφικής ιδιότητας.

Εκεί βρισκόταν ο υπεύθυνος του e-trikala Οδυσσέας Ράπτης, ο οποίος είχε φραστική αντιπαράθεση με τον Χάρη Μαντέλλο και στην συνέχεια πιαστήκανε στα χέρια με αποτέλεσμα ο Χάρης Μαντέλλος να έχει δεχθεί χτυπήματα, να έχει σχισμένα ρούχα και αμυχές στο στήθος.

Στα γραφεία του e-trikala κλήθηκε και έσπευσε περιπολικό της Αστυνομίας, όπου μετέφερε τους δύο εμπλεκόμενους στο επεισόδιο στο Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων προκειμένου να υποβληθούν μηνύσεις εκατέρωθεν.


Τι έγραψε ο Χάρης στον τοίχο του στο facebook



ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ ΗΤΑΝ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ.ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ.ΜΠΟΥΝΙΕΣ,ΚΛΩΤΣΙΕΣ,ΣΚΙΣΙΜΟ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΡΑΠΤΗΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ "ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΩ ΤΟ Μ...ΝΟΣΚΥΛΟ".ΕΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΟΠΗ...

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου