Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Σας ευχαριστώ από καρδιάς...


Το αποτέλεσμα των εκλογών αποτελεί σαφές μήνυμα προς όλο το πολιτικό σύστημα. Η σημερινή μέρα για την παράταξή μας είναι ιδιαίτερα επώδυνη. Σε κάθε περίπτωση αυτό που προέχει είναι το συμφέρον της πατρίδας.








Το ΠΑΣΟΚ, από τη θέση που έχει πλέον, θα αγωνιστεί έτσι ώστε η Ελλάδα να διασφαλίσει τον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της και οι πολίτες να μην μπουν σε περιπέτειες.

Προσωπικά, δεσμεύομαι να βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να εκπροσωπήσω το Νομό μας με τον καλύτερο τρόπο. Και δεσμεύομαι να τον εκπροσωπήσω με καθαρά λόγια, συνεπείς πράξεις και υπεύθυνες επιλογές, προκειμένου να ανοίξουμε μια νέα σελίδα για τον τόπο μας.

Ένα θερμό ευχαριστώ στους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και σε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή τη δημοκρατική διαδικασία.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνυποψηφίους μου γιατί με τον συλλογικό και ατομικό αγώνα καταφέραμε για τα Τρίκαλα, σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία, έστω τις καλύτερες επιδόσεις για το ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη σύζυγό μου και στην οικογένειά μας καθώς και σε όλες τις φίλες και όλους τους φίλους που πορευτήκαμε μαζί σ’ αυτόν τον σύντομο και δύσκολο προεκλογικό αγώνα. Ήταν ένας συλλογικός αγώνας αρχών με ήθος.

Είμαστε εδώ και την επόμενη δύσκολη ημέρα χωρίς να έχουμε απολέσει την ελπίδα μας. Αποφασισμένοι να ξαναγεννήσουμε την παράταξη. Έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την πατρίδα και τον τόπο μας.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς

Γιώργος Οικονόμου

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου