Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Ρένα Ασημακοπούλου δίνουν φαβορί για πρωθυπουργό οι στοιχηματζήδες


- Αβραμόπουλος με απόδοση 4.25  και Μάκης Βορίδης με απόδοση 5.50 θεωρούνται οι πιθανότεροι διάδοχοι Σαμαρά
- Δίνουν 1,35 για παραμονή Σαμαρά στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας
- Ποιές είναι οι αποδόσεις για τον επόμενο πρωθυπουργό και όχι μόνο





Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ονόματα για τον επόμενο πρωθυπουργό, καθώς ανάμεσα τους υπάρχουν υποψήφιοι που είναι πιθανώς άγνωστοι στο ευρύ κοινό. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι η Ρένα Ασημακοπούλου, η οποία είναι φαβορί με απόδοση 2.75 να γίνει η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός, έστω και υπηρεσιακού χαρακτήρα. Ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα έχει την αποδοχή και του ΠΑΣΟΚ, δίνει απόδοση 4.00 να γίνει με την σειρά του ο νεότερος πρωθυπουργός της Ελλάδος.



Τέλος, ακολουθούν πολλά στελέχη της ευρύτερης αριστεράς όπως ο Φώτης Κουβέλης (10.00), Μανώλης Γλέζος (15.00), Δημήτρης Παπαδημούλης & Γιάννης Δραγασάκης με απόδοση 50.00, ενώ έκπληξη είναι η ιδιαίτερα υψηλή απόδοση της Αλέκας Παπαρήγα που δίνει 75.00, για την οποία και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει πει ότι πιθανόν να την στήριζε σε μία ευρύτερη αριστερή κυβέρνηση.


Τέλος, η απογοητευτική απόδοση της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 6ης Μάιου και τα σχόλια πολλών στελεχών της, έχει πυροδοτήσει τα σενάρια για αλλαγή του Αντώνη Σαμαρά από την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.




Πολλά θα εξαρτηθούν βέβαια από το ενδεχόμενο προσφυγής σε νέες εκλογές καθώς και από την επίδοση της Νέας Δημοκρατίας σε αυτές, αλλά τόσο ο Δημήτρης Αβραμόπουλος με απόδοση 4.25 όσο και ο Μάκης Βορίδης με απόδοση 5.50 θεωρούνται οι πιθανότεροι διάδοχοι του Μεσσήνιου πολιτικού εντός του καλοκαιριού μάλιστα.

Αουτσάιντερ στην κούρσα διαδοχής είναι 3 πολιτικοί που στις εκλογές της Κυριακής ήταν σε άλλες παρατάξεις, και πιο συγκεκριμένα ο Στέφανος Μάνος (40.00), η Ντόρα Μπακογιάννη (75.00) και ο έτερος κερδισμένος των εκλογών, Πάνος Καμμένος με απόδοση 100.00.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου