Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

Ο Γ. Οικονόμου στο «ΈΘΝΟΣ» για το στοίχημα της νέας γενιάς


Με συνεντεύξεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ολοκληρώνει σήμερα τον προεκλογικό του αγώνα ο Γιώργος ΟικονόμουΤο ότι ο Γιώργος Οικονόμου είναι ένας υποψήφιος βουλευτής με υπεύθυνο πολιτικό λόγο έγινε κατανοητό από την πρώτη στιγμή που απευθύνθηκε δημόσια στους συμπολίτες του.  Αυτός ο καθαρός πολιτικός του λόγος όμως δεν έχει μόνο τοπική δυναμική αλλά και απήχηση σε κεντρικό επίπεδο.

Το χθεσινό «ΕΘΝΟΣ» φιλοξένησε τις απόψεις του κ. Οικονόμου για τις προσεχείς εκλογές.
Ο ίδιος, απαντώντας στην ερώτηση για το διακύβευμα των εκλογών είπε:

«Εν όψει των εκλογών της 6ης Μαΐου, η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σε μια απόφαση ιστορικής σημασίας. Θα ψηφίσουμε για τη διασφάλιση της ευρωπαϊκής  προοπτικής της χώρας χωρίς περαιτέρω περιπέτειες για τους πολίτες ή θα πάμε στις κάλπες υποκύπτοντας σε εύκολα συνθήματα, μεγάλα λόγια και υποσχέσεις κενές περιεχόμενου; Όσο πληγωμένοι και αν νιώθουμε, τώρα είναι η στιγμή της υπεύθυνης επιλογής.

Οι άνθρωποι της γενιάς μου, που καλούμαστε να σηκώσουμε ένα δυσανάλογο προς τις ευθύνες μας βάρος και αγωνιούμε για το αύριο, έχουμε υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς μας αλλά και στις γενιές που έρχονται να βγούμε τώρα μπροστά.
Αποφασισμένοι να αλλάξουμε ό, τι πλήγωσε τη χώρα μας, ό, τι πληγώνει τους Έλληνες. Είναι το στοίχημα και η ευθύνη της δικής μας γενιάς».Με συνεντεύξεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ολοκληρώνει τον προεκλογικό αγώνα ο Γιώργος Οικονόμου

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 4-5-2012

09:15 π.μ.  Συνέντευξη στο ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣ

Στη συνέχεια θα επισκεφτεί τα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Τρικκαίων και Επιχειρήσεις του Νομού.

03:30 μ.μ. Συνέντευξη  στο TV 10

04:15 μ.μ. Συνέντευξη  στο TRT


Το βράδυ θα παρευρεθεί στη συγκέντρωση που διοργανώνει το ΠΑΣΟΚ Τρικάλων στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου με κεντρική ομιλήτρια την Άννα Διαμαντοπούλου.


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΡΙΚΑΛΑ: Καλαμάτα 3, τηλ. 2431027260, 2431027620Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου