Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Δείτε πως "λαλάνε" τα διαδικτυακά παπαγαλάκια του δικομματισμού εις τας Αθήνας...


- Έμπειροι, χρόνια στο κουρμπέτι πάνε να "ξεφουσκώσουν" τους μικρούς
- Οι... "κυλιόμενες" το νέο τους "όπλο".
- Μιλάμε για "ΤΑ" ΛΑΜΟΓΙΑ... Διαβάστε πως το "δουλεύουν" το πράγμα...







ΑΠΟ 45% ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ 50%...

Αύριο οι τελευταίες τηλεφωνικές. Τι προκύπτει; Ότι τα δυο κόμματα πάνε άνετα πάνω από 45%. Για το άθροισμα των μεγάλων κομμάτων εννοούμε. Και τις τέσσερις ημέρες που απομένουν θα πάνε ακόμα ψηλότερα. Από που προκύπτει αυτό; Από όλες τις τηλεφωνικές.



Για να μην σας κάνουμε τους καλά...
πληροφορημένους, θα τα δείτε το βράδυ της Κυριακής. Πoιο βράδυ δηλαδή; Από τις 10.30 το πρωί της Κυριακής θα δημοσιευθούν τα πρώτα exit polls. Από το Fimotro φυσικά..


ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ...

ΑΠΟ ΤΟ 9% ΣΤΟ 5% ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ 3%
Περίπου στο 5% στις σημερινές τηλεφωνικές. Τι σημαίνει αυτό; 4% με το ζόρι μέχρι αύριο και μάχη για να μπει στη Βουλή εάν συνεχίσει τις γκάφες. Η πρώτη ήταν με τον Λιάτσο. Η δεύτερη με το πρόγραμμα για την Παιδεία και την Υγεία και η τρίτη με τον Καζάκη.

 Με τέταρτη... γκάφα μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας θα σπάσει κάθε ρεκόρ. Να μην διαμαρτύρεται μετά για τα πσοοστά που του δίνουν οι κυλιόμενες...


ΧΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ

O Καμμένος διαδικτυακά είναι για γέλια. Ότι πιο ανυπόληπτο σε επισκεψιμότητα κυκλοφορεί στο Ίντερνετ μαζί του είναι. Αυτό ήταν αναμενόμενο για ένα κόμμα που υποτίθεται ότι βασιζόταν στο διαδίκτυο (τρομάρα τους!).
Ο Κουβέλης όμως;
Θα... αντέξει την επίθεση του Βενιζέλου; Και εκεί η ιστορία είναι δύσκολη. Ο Τσίπρας κρατάει οροφή. Πιο χαμηλή από αυτήν που τον δείχνουν κρατάει όμως διψήφια ποσοστά. Θα τον πελεκίσει η Ιπποκράτους ή θα διασωθεί την τελευταία στιγμή;








Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου