Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

Ουκρανές topless στους -25 Κελσίου εναντίον της Gazprom !


Βίντεο

Δεν πρόκειται για άλλες από τις κυρίες-ακτιβίστριες της ομάδας FEMEN, οι οποίες, αυτή τη φορά έβαλαν στο στόχαστρό τους την εταιρεία Gazprom και τα κεντρικά της γραφεία στη Μόσχα.


Είναι η χαρά των όσων καλούνται να τις κρατήσουν μακριά από τα άτομα εναντίον των οποίων διαδηλώνουν, μια και τα κάλλη τους είναι οφθαλμοφανή ακόμα και σε πολικές θερμοκρασίες!


Άφοβες και ιδιαιτέρως «θερμές», βγήκαν και διαδήλωσαν topless στους -25C κρατώντας πανό που έγραφαν «Σταματήστε την πετρελαϊκή κομπίνα!».
Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στο Russia Today (RT), μία εξ αυτών κατάφερε να σκαρφαλώσει επάνω από το σημείο ελέγχου, στην είσοδο του κτηρίου του ρωσικού κολοσσού, βγάζοντας και κουνώντας την ουκρανική σημαία.

Οι αιθέριες υπάρξεις εναντιώνονται στην πολιτική Πούτιν και το ρωσικό πετρελαϊκό μονοπώλιο και πιστεύουν ότι ο Ρώσος πρωθυπουργός «χειραγωγεί τις ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες βασίζονται στη Ρωσία για τις πετρελαϊκές τους προμήθειες».

Οι Ουκρανές κυρίες έχουν επίσημο site και είναι απόλυτα οργανωμένες, όμως, στις 16 Ιανουαρίου του 2012 το υπουργείο Δικαιοσύνης της χώρας τους αρνήθηκε να καταχωρήσει την κίνησή τους ως πολιτική, θεωρώντας την θέση του εξτρεμιστική.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου