Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Οι Illegal Operation αύριο Παρασκευή στα Τρίκαλα


Μία από τις πιο ιδιαίτερες και ξεχωριστές μουσικές συμμορίες της Αθήνας ανεβαίνουν για πρώτη φορά στην σκηνή της Κεντρικής Πλατείας. Στις 17 Φεβρουαρίου 2012, η Κεντρική Πλατεία live stage φιλοξενεί τους Illegal Operation με έναν νέο άσσο στο μανίκι τους: Το καινούργιο τους album, που μολις κυκλοφορησε απο την Inner ear.







ILLEGAL OPERATION @ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ live stage ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30
Είσοδος: 6 ευρω



Ο νέος σταθμός στην τρελή πορεία των Illegal ηχογραφήθηκε σε παραγωγή των ίδιων και πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα. Περικλείει απόηχους από τις προηγούμενες δουλειές τους, αλλά ιχνηλατεί και νέους δρόμους· αγαπάει τα blues, αλλά και τα ξεσπάσματα του ροκ εν ρολ· τις ήπιες εξομολογήσεις της folk αλλά και τα ερωτικά groove του funk· τους μισοσκότεινους δρόμους της πόλης αλλά και τα ανοιχτά πεδία της καρδιάς· τα στιχάκια που υπονοούν περισσότερα απ’ όσα λένε, αλλά και λένε περισσότερα απ’ όσα υπονοούν· τη δύσκολα κερδισμένη σοφία που μόνο αυτή η μουσική μπορεί να απεικονίσει με τέτοιο τρόπο: η μουσική του Johnny Cash αλλά και του Johnny Rivers, του Nick Cave αλλά και του Woody Guthrie, παιγμένη με πάθος στη πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα.

Στην Κεντρική Πλατεία live stage, οι Ιllegal είναι έτοιμοι να στήσουν άλλη μια γιορτή για το συναίσθημα, παρουσιάζοντας κομμάτια από αυτή τη νέα τους δουλειά, μαζί με παλιότερους δυναμίτες και «βέβηλες» διασκευές.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου