Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012

Εύξεινος Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών ν Τρικάλων


Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών ν Τρικάλων στην πολύ ζεστή ατμόσφαιρα της αίθουσα της μουσικής  σκηνής Ορφέας, την  πρώτη Κυριακή του Φλεβάρη. Μέλη και φίλοι του συλλόγου προσήλθαν στο κάλεσμα του διοικητικού συμβουλίου και τίμησαν με την παρουσία τους τη βραδιά.
Ο αρχιμανδρίτης και Προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού της πόλης κκ Λάμπρος Κολώνας ευλόγησε την πίττα κι ευχήθηκε για τη νέα χρονιά.Ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης κ Αποστολίδης Κοσμάς, πληροφόρησε τους παρευρισκομένους για τις δράσεις του συλλόγου την χρονιά που μας πέρασε  και ευχαρίστησε δημόσια όλους όσους βοήθησαν το έργο του συλλόγου κι ανάμεσα τους την Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών, το Δήμο Τρικκαίων και την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Εκ μέρους της Δημοτικής αρχής χαιρέτησε την εκδήλωση και η αντιδήμαρχος κ Βασιλική Κάκλα.

Το φλουρί της πίτας κέρδισε  η μικρή Δέσποινα Γαβριά και το δώρο της , ένα χρυσό φλουρί προσφορά του κοσμηματοπωλείου Αθανασίου κι Ελίνας Μυστακίδη, της το πρόσφερε η γραμματέας του συλλόγου  Παπαδοπούλου Νόπη.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν Ποντιακά και μη  εδέσματα που ετοίμασαν ειδικά για την ημέρα οι κυρίες φίλες του συλλόγου και οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με παραδοσιακά Ποντιακά και Μικρασιάτικα  ακούσματα και χορούς με τους ήχους της λύρας του Νίκου Γαβριά και του νταουλιού του Τάσσου Κοτταρίδη.

Το ΔΣ του συλλόγου ευχαριστεί θερμά  όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση κι εύχεται από καρδιάς καλή και δημιουργική πορεία για το 2012


Για το ΔΣ
Σαββίδου Λένα
Υπ. Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου