Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

Σε επιφυλακή οι υπηρεσίες για την νέα χιονόπτωση


Σε εγρήγορση βρίσκεται το ανθρώπινο δυναμικό και τα εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.
Αντίξοες καιρικές συνθήκες για όσους θα βουτήξουν στα νερά για την ανάσυρση του Σταυρού

Ύστερα από την τελευταία επιτυχημένη και συντονισμένη προσπάθεια που κατέβαλαν Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων  και Τροχαία που είχε ως αποτέλεσμα να παραμείνει ανοιχτό, κατά την πρόσφατη χιονόπτωση, το οδικό δίκτυο στα ορεινά των Τρικάλων, στην Περιφερειακή Ενότητα ετοιμάζονται πυρετωδώς για να αντιμετωπίσουν το νέο κύμα κακοκαιρίας που έρχεται σύμφωνα με τους Μετεωρολόγους από αύριο.

Το σχετικό έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων, εστάλη από την Περιφερειακή Ενότητα στους Δήμους και σύμφωνα με το οποίο αναμένεται χιονόπτωση στα ορεινά του Νομού και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στα πεδινά.

«Ρίχνουν καθημερινά αλάτι τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας για να αντιμετωπιστεί ο παγετός», δηλώνει στο trikalanews.gr, ο επικεφαλής του Συντονιστικού Οργάνου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, Χρήστος Χούνος και προσθέτει ότι «όσοι κινηθούν αύριο στα ορεινά του Νομού Τρικάλων, θα πρέπει να διαθέτουν στα οχήματά τους αντιολισθητικές αλυσίδες».

Η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων έχει θέσει σε επιφυλακή την Τροχαία άλλα και όλα τα Περιφερειακά Αστυνομικά Τμήματα.

Σύμφωνα με τους Μετεωρολόγους, από το Σάββατο θα εξασθενήσει το κύμα του χιονιά.

Πάντως οι χαμηλές αύριο θερμοκρασίες, θα κάνουν δύσκολη την προσπάθεια, όσων θα θελήσουν να βουτήξουν στα νερά για την ανάσυρση του Σταυρού.Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου