Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012

Αναμένεται να γίνει "της πουτάνας" σήμερα στα Τρίκαλα...


DEUS EX MACHINA LIVE σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΓΕΝΑΡΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ μουσική σκηνή
ΩΡΑ  21:30  ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ
ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΙ WARCODE ΚΑΙ ΟΙ WITH NO SEVERITYΟι Deus Ex Machina
δημιουργήθηκαν το 1989 στην Αθήνα από τις στάχτες του punk συγκροτήματος "Αδιέξοδο".

Μέσα από μιά πληθώρα εμφανίσεων κατάφεραν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να αναδειχθούν σε ένα από τα δυναμικότερα γκρουπ της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής και πλέον το μακροβιότερο ενεργό συγκρότημα στην Ελλάδα καθώς συμπλήρωσε 21 χρόνια από την δημιουργία του.
Έχουν πραγματοποιήσει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα που άφησαν εποχή λόγω της αστείρευτης ενέργειάς τους και του σταθερού κοινού τους το οποίο τους ακολουθεί παντού, ενώ από τις εμφανίσεις τους στο εξωτερικό ξεχωρίζουν η περιοδεία τους στην πρώην Γιουγκοσλαβία εν καιρώ πολέμου, η μεγάλη αντιπολεμική συναυλία στα Σκόπια το 1994,η Biennale 2000 στο Τορίνο και οι εμφανίσεις τους στην Βουλγαρία.

Η μουσική τους χαρακτηρίζεται από τον έντονο πολιτικοκοινωνικό στίχο και πολλές εμφανίσεις τους έχουν γίνει με σκοπό την αφύπνιση και την ενίσχυση της κοινωνικής συνείδησης και αλληλεγγύης, ενάντια στον πόλεμο και τον ρατσισμό, διεκδικήσεις δικαιωμάτων, την προστασία του περιβάλλοντος κ.α.Επίσης συνέβαλλαν στην δημιουργία σχολείου στην περιοχή της Τσιάπα στο Μεξικό.

Σε μια εποχή που η κρίση επηρρεάζει την κοινωνικοπολιτική μας ζωή, η μουσική και οι στίχοι των Deus Ex Machina ακούγονται πιο επίκαιροι από ποτέ.

Το 2005 δημιούργησαν την δικιά τους δισκογραφική εταιρία μαζί με τους Earthbound (Lab records).
Το 2010 με την ευκαιρία της επετείου των 20 ετών τους, πραγματοποίησαν συναυλίες στις οποίες συμμετείχαν όλα τα μέλη (παλαιά και νέα) που έχουν συμμετάσχει στο συγκρότημα εως σήμερα.

Αυτό τον καιρό ετοιμάζουν καινούριο υλικό για το νέο τους album το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά και δουλεύουν πάνω σε ένα ντοκιμαντέρ που θα αφορά στην μέχρι τώρα πορεία τους.

Οι Deus αποτελούνται από τους:
Stavros X (vocals)
Dimitris Spyropoulos (guitar)
Dimitris Manthos (bass)
Tolik (guitar)
Kostas Petrou (drums)


Δισκογραφία:
Motorpsycho (Hitch Hyke 1990)
Execute/Iraq n Roll 7'' (Hitch Hyke 1993)
Worlds Apart (Hitch Hyke 1994)
No silence/SDS (Hitch Hyke 1995)
Different? (EP , Hitch Hyke 1997)
Signs (Hitch Hyke 2003)
Time Expires (EP , The Lab 2007)

BIO    WARCODE

Οι WarCode είναι μια μπάντα που κινείται στο χώρο του death/thrash metal. Δημιουργήθηκαν  στα Τρίκαλα το 2007 και στα 4 χρόνια ζωής τους έχουν κυκλοφορήσει ένα  demo Cd το 2008 και έχουν μια σειρά από συναυλίες με καλύτερη ίσως στιγμή τη headline εμφάνιση καλεσμένοι στη Σλοβακία.

Αυτή τη περίοδο δουλεύουν πάνω στο πρώτο full length album τους που αναμένετε να κυκλοφορήσει στα μέσα του 2012 με το όνομα Vortex Of Chaos.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου