Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Γραφεία της ΔΕΗ στα Τρίκαλα την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου


Από το "ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ"
Δεν υπάρχει τίποτα πιο απάνθρωπο, τίποτα πιο αντικοινωνικό, από το να απειλείς μια ολόκληρη κοινωνία (μέσα στο καταχείμωνο), από το ό,τι θα κόψεις το ρεύμα από τον φτωχό, τον άνεργο, τον μικροσυνταξιούχο και κάθε ανήμπορο πολίτη που αδυνατεί να πληρώσει το ΧΑΡΑΤΣΙ.
Το ηλεκτρικό ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και απαραίτητη προϋπόθεση διαβίωσης, που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως μοχλός πίεσης και εκβιασμού, για την είσπραξη φόρων.

Επιπρόσθετα, η ΔΕΗ είναι Δημόσια Επιχείρηση, που φτιάχτηκε με το υστέρημα του Έλληνα πολίτη, για να υπηρετεί τις ανάγκες τις κοινωνίας.

Σήμερα που το 1/3 της κοινωνίας μας, ζει κάτω απ’ το όριο της φτώχιας, σήμερα που οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι επαγγελματίες οδηγούνται στο κοινωνικό περιθώριο, έχουμε ιερό χρέος να βρεθούμε στο πλευρό των κοινωνικά αδύναμων συμπολιτών μας.

Να αντισταθούμε στην κοινωνία της φτώχιας της εξαθλίωσης και του κοινωνικού αποκλεισμού.
Το πρωτοφανές σε μαζικότητα, οργάνωση και αποφασιστικότητα κίνημα ενάντια στο παράνομο, άδικο και αντισυνταγματικό χαράτσι για τα ακίνητα, θα ακυρώσει κάθε απόπειρα διακοπής ρεύματος σε σπίτια πολιτών που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να το πληρώσουν.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να συνεχίζουν να πληρώνουν μόνο τους λογαριασμούς κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, χωρίς να πληρώνουν όμως το ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων .

Συμμετέχουμε ενεργά στην Επιτροπή του Δήμου Τρικκαίων που συνεχίζει τη δράση της για την προστασία των πολιτών που δεν μπορούν να πληρώσουν το χαράτσι της ΔΕΗ και για να αποφευχθεί η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.
Είμαστε σε ετοιμότητα και σε εγρήγορση ώστε να αντισταθούμε στην περίπτωση που υπάρξουν από τη ΔΕΗ διακοπές σύνδεσης σε πολίτες που δεν πλήρωσαν το χαράτσι.

Καλούμε τους πολίτες να πάρουν μέρος στην Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα  Γραφεία  της  ΔΕΗ στα Τρίκαλα την Δευτέρα  23 Ιανουαρίου  2012  στις  12  το  πρωί με αφορμή την επίδοση της εξώδικης δήλωσης εκατοντάδων συμπολιτών μας που γίνεται με πρωτοβουλία της επιτροπής του Δήμου και της επιτροπής «Πολίτες ενάντια στα χαράτσια».

ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑΔημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου