Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΣΟΧ Τρικάλων «Με αρκετό χιόνι ξεκινά το 2012»


Μέσα στο ευχάριστο διάλλειμα των γιορτών έκλεισε και ο πρώτος κύκλος μαθημάτων για το τμήμα χιονοδρομίας του ΣΟΧΤ.








Το τμήμα είναι και αυτή τη χρονιά ιδιαίτερα μαζικό όπως άλλωστε έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Παρά το πρωινό ξύπνημα το λεωφορείο αναχωρεί γεμάτο πρωί -πρωί από τα γραφεία του συλλόγου στο Μύλο Ματσόπουλου και η άφιξη στο χιονοδρομικό κέντρο επιφέρει μια «πλημύρα» γέλιου και παιδικής ενέργειας.


Οι πρώτες μέρες έχουν πάντα τις δυσκολίες της προσαρμογής ωστόσο οι μικροί μας φίλοι δεν άργησαν να προσαρμοστούν στο χιονισμένο περιβάλλον και έτσι οι καινούριοι προχώρησαν γρήγορα στα βασικά του αθλήματος ενώ οι «παλιοί» δεν άργησαν να θυμηθούν τις τεχνικές και επιδόθηκαν σε γρήγορο σλάλομ και άλλα «κόλπα» πάνω στην πίστα.

Η έγκαιρη έλευση του χιονιά αλλά και η άψογη οργάνωση του χιονοδρομικού κέντρου είναι δυο παράγοντες που βοήθησαν ώστε να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο η χιονοδρομική περίοδος. Από εδώ και πέρα ο ΣΟΧΤ θα βρίσκεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στο χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου.



Ελάχιστες θέσεις είναι ακόμη διαθέσιμες για όσους ενδιαφέρονται για εγγράψουν τα παιδιά τους στην ακαδημία σκι.

Παράλληλα το τμήμα αναρρίχησης του συλλόγου αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς και θα δοθούν σύντομα νέες ώρες συμπληρωματικά στα υπάρχοντα παιδικά τμήματα που λειτουργούν Τρίτη και Πέμπτη.

Πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον ιστοσελίδα www.soxt.gr  και στο τηλέφωνο 6986573367, ενώ τα γραφεία του Συλλόγου στο Μύλο Ματσόπουλου είναι ανοιχτά κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 5 ως 10 το βράδυ.





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου