Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Στην τελική ευθεία για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πανπαίδων, Παν-κορασίδων που θα γίνει στα Τρίκαλα


Την Παρασκευή 15 Ιουλίου στο Ξενοδοχείο ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ και ώρα 12.00 θα δοθεί συνέντευξη τύπου της Οργανωτικής Επιτροπής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΠΠ/ΠΚΑ΄ που θα διεξαχθεί το Σάββατο και την Κυριακή 16-17 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.





 Έτοιμο το Στάδιο να δεχθεί τους αθλητές. Το επισκέφθηκαν χθες, μέλη της Δημοτικής Αρχής για να διαπιστώσουν το βαθμό προετοιμασίας.


Το Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων επισκέφθηκε χθες ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Λάππας και η αρμόδια αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού κυρία Βάσω Κάκλα ενόψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πανπαίδων, Παν-κορασίδων



Σκοπός της επίσκεψης ήταν να διαπιστωθεί ο βαθμός προετοιμασίας ενόψει του συγκεκριμένου πρωταθλήματος το οποίο θα φέρει στην πόλη μας, εκτός των αθλητών και εκατοντάδες επισκέπτες. Είναι χαρακτηριστική η προηγούμενη δήλωση της αντιδημάρχου κυρίας Βάσως Κάκλα, σύμφωνα με την οποία όλα τα ξενοδοχεία από τα Τρίκαλα, μέχρι την Καλαμπάκα και την Ελάτη θα δεχθούν επισκέπτες λόγω της συγκεκριμένης αθλητικής εκδήλωσης.

Ο κ. Λάππας, ως προς την προετοιμασία δήλωσε:

«Επισκεφτήκαμε το Δημοτικό Στάδιο να δούμε πως πηγαίνουν οι προετοιμασίες ενόψει των Πανελλήνιων Αγώνων Στίβου το Σαββατοκύριακο. Διαπίστωσα ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να γίνουν καλοί οι Πανελλήνιοι Αγώνες και οι αθλητές που θα μας επισκεφθούν, οι συγγενείς τους αλλά και οι φίλαθλοι θα τύχουν της παραδοσιακής φιλοξενίας στην πόλη μας και θα φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις και πιστεύω ότι ως Δήμος θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους».

Για το βοηθητικό γήπεδο το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα τα οποία αναδείχθηκαν και στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τόνισε:

«Επισκέφθηκα και το βοηθητικό στάδιο που παρουσιάζει κάποιες όψεις εγκατάλειψης γιατί ο εργολάβος παραμένει απλήρωτος και με το δίκιο του μιας και σχεδόν έχει ολοκληρώσει το έργο και περιμένει να πληρωθεί.

Είναι ένας χώρος που πρέπει να τον ολοκληρώσουμε και να τον αποδώσουμε στους πολίτες των Τρικάλων γιατί είναι ουσιαστικά στο κέντρο της πόλης και μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά με το χώρο του Αγίου Γεωργίου στο Ριζαριό».



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου