Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Το σιντριβάνι «φάντασμα» που δεν λειτούργησε ποτέ...


Ένα σιντριβάνι, η τύχη του οποίου ήταν να «στοιχειώσει» και να γίνει τελικά «φάντασμα», βρίσκεται την πλατεία του Λόγγου από το 2000!
Κατασκευάστηκε από τον τότε Δήμαρχο Εστιαιώτιδας κ. Γιάννη Περιστέρη, αλλά ποτέ δεν ολοκληρώθηκαν οι εργασίες σε αυτό, ούτε φυσικά λειτούργησε ποτέ.






 Με την αλλαγή της δημοτικής αρχής στον Δήμο Εστιαιώτιδας και την ανάληψη των καθηκόντων από τον Δήμαρχο κ. Μπάμπη Κολοβό, το σιντριβάνι γκρεμίστηκε και… ξαναχτίστηκε στην επόμενη αλλαγή σκυτάλης του Δήμου, εκ νέου στην δημοτική αρχή με Δήμαρχο τον κ. Γιάννη Περιστέρη.



Μπορεί βέβαια να ξαναχτίστηκε, ποτέ όμως δεν ολοκληρώθηκαν οι εργασίες σε αυτό… και ποτέ δεν κύλησε νερό μέσα του… γεγονός που θα του έδινε την πραγματική του υπόσταση… ως σιντριβάνι… και όχι ως έναν κακόγουστο κύκλο από τσιμέντο στην μέση της πλατείας του χωριού, δίπλα στο μνημείο των πεσόντων  στον πόλεμο του 1940 και μπροστά από το Δημοτικό Σχολείο!






Σε αυτή την άθλια και κακόγουστη κατάσταση βρίσκεται ακόμα και σήμερα, «φιλοξενώντας» μέσα του, αντί για νερό… που θα «εξάγνιζε» τουλάχιστον την κακή του μοίρα… σκουπίδια! Όσο για το «πλήγωμα» των ματιών των κατοίκων που  αντικρίζουν ένα τέτοιο θέαμα τόσα χρόνια… σχόλιο ουδέν!
Τα υπόλοιπα σχόλια, όλα δικά σας.

Λ.Κ.  

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου