Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Έπνιξαν τις πάπιες στον Ληθαίο ποταμό στα Τρίκαλα


Βαρβαρότητα στα Τρίκαλα από μια παρέα νεαρών που χάλασε την αισθητική του Ληθαίου ποταμού.









Αποτρόπαιο θέαμα συνάντησαν σήμερα το πρωί συνεργείο του Δήμου Τρικκαίων πού κατέβηκε να καθαρίσει την όχθη του Ληθαίου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr βρέθηκαν πεταμένα στην σίτα του ποταμού και πνιγμένα τα 4 παπάκια που κοσμούσαν το ποτάμι και γινόταν πόλος έλξης για δεκάδες παιδιά και τουρίστες.

Εμφανώς αγανακτισμένος για το γεγονός ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων Θεόδωρος Σπανός δήλωσε στο trikalanews.gr «Πρόκειται για μια αποτρόπαια ενέργεια βαρβαρότητας όπου ,σύμφωνα με πληροφόρηση μου ,έγινε από μια παρέα 4 νεαρών σήμερα τα ξημερώματα. Τους καλώ να αποκαταστήσουν τα παπάκια που δίνουν μια ευχάριστη νότα στην πόλη…Αλίμονο να μην τους πιάσω στα χέρια μου.»

trikalanews.gr



Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΠΑΝΟΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΜΑΣ ΜΑΘΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ (ΟΧΙ ΟΛΟΙ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ... ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή