Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

O Κώστας Φαμίσης πρόεδρος του Α.Σ Μετέωρα


Η απερχόμενη Διοίκηση του «Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ», συνεδρίασε χθες το βράδυ και συναποφάσισε ομόφωνα να προτείνει για νέο πρόεδρο και μετά την αποχώρηση του Ιωάννη Μπουτίνα ,τον Κωνσταντίνο Φαμίση Επίκουρο Καθηγητή Παν. Θεσσαλίας του Τμήματος ΤΕΦΑΑ Τρικάλων.







Μετά από συζήτηση και προσπάθειες να μεταπεισθεί ο κ. Μπουτίνας, ο κ. Φαμίσης δέχτηκε τη θέση του Προέδρου με δεδομένο να είναι όλοι δίπλα του όπως και δεσμεύτηκαν, όλοι οι παλαιοί σύμβουλοι .

Ομόφωνα όλοι αποφάσισαν να στηρίξουν τον νέο πρόεδρο και να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για το καλό του Συλλόγου .

Η επόμενη συνεδρίαση ορίσθηκε για το βράδυ της Παρασκευής όπου και θα ορισθούν οι αρμοδιότητες στον κάθε σύμβουλο και να σχηματιστεί το νέο οργανόγραμμα της διοίκησης.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα κλείσει το θέμα προπονητή για την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου και από την ερχόμενη εβδομάδα τα θέματα ποδοσφαιριστών (ανανεώσεις-αποδεσμεύσεις) καθώς και τα θέματα των υπόλοιπων προπονητών στα άλλα τμήματα .

Ο κ. Μπουτίνας αναφερόμενος στην αλλαγή σκυτάλης ,δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος γιατί παραδίδει την σκυτάλη στον μέντορα του, στον άνθρωπο που τον μύησε ποδοσφαιρικά στον «Α.Σ ΜΕΤΕΩΡΑ» και ότι θα είναι δίπλα στο νέο Πρόεδρο με όλες του τις δυνάμεις .



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου