Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Πληρωμές και διακοπές για τους παίκτες του ΑΟΤ


Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ξεκίνησε από το απόγευμα της Τετάρτης συναντήσεις με ένα μέγαλο κομμάτι του ποδοσφαιρικού τμήματος για να καταβάλει τα δεδουλευμένα.




  





Από τα γραφεία της "La Farm" ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Πλεξίδα πέρασαν οι Πουρής, Μανουσάκης, Κόρμπος, Μπριλάκης, Κοντογουλίδης, Γιώτας, Σαρακατσάνος, Μπαλού, Μίνγκας, Χρήστου, Μπακομήτρος, Ριζογιάννης, Ένοκ, Ζαφείρης, Ιακωβάκης, Ουέλινγκτον.

Πλην των συμβολαιών των Πουρή, Κοντογουλίδη, Ιακωβακη, Σαρακατσάνου και  Κόρμπου, των υπολοίπων λήγουν σήμερα Πέμπτη 30/6 και όπως είναι λογικό κανένας δεν μίλησε για την επόμενη μέρα στην ομάδα των Τρίκάλων. Ο βασικότερος λόγος που δεν συνέβη αυτό, είναι γιατί ο μεγαλομέτοχος των "κυανέρυθρων" δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει ή όχι στον ΑΟΤ.

Σήμερα ο "ισχυρός" άνδρας των Τρικάλων θα συναντηθεί με τους Τελκίνσκι, Σάββιδη, Τόλιο, Μπουκουβάλα, ενώ με τον εκπρόσωπο του Στεπάνοβιτς έχει προγραμματιστεί ραντεβού στις 10 Ιουλίου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι όσοι παίκτες συναντήθηκαν με τον Βαγγέλη Πλεξίδα στη συνέχεια ξεκίνησαν τον προγραμματισμό τους για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, μιας και έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις της ομάδας του ΑΟΤ (προς το παρών κι αν δεν αλλάξει κάτι αναφορικά με τις αποφάσεις των πειθαρχικών οργάνων).




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου