Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Πρωταθλητής Ελλάδος στα 800μ. στους Παίδες ο Ζωγράφος του ΓΣΤ !


Ο αθλητής του ΓΣ Τρικάλων κατέλαβε σήμερα την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων, που διεξήχθη στις Σέρρες








Μία πολύ σημαντική διάκριση πρόσθεσε σήμερα στο ενεργητικό του, ο νεαρός αθλητής του ΓΣ Τρικάλων, Δημήτρης Ζωγράφος, καθώς στέφθηκε Πανελληνιονίκης στα 800μ., στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην πόλη των Σερρών.

Ο Ζωγράφος, πιστοποίησε για μία ακόμη φορά την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, σημειώνοντας χρόνο 1.56.48, ο οποίος πέρα από την πρωτιά επί Ελλαδικού εδάφους, του δίνει παράλληλα και το εισιτήριο για τους Βαλκανικούς αγώνες, που θα διεξαχθούν στις 13 Αυγούστου.

Ο αθλητής του Γ.Σ. Τρικάλων, που δείχνει ότι έχει όλα τα εχέγγεια για μία λαμπρή καριέρα και πολλές διακρίσεις εντός, αλλά και εκτός συνόρων, δήλωσε στο Sportrikala: "Αισθάνομαι πανευτυχής. Οι κόποι μιας χρονιάς έπιασαν τόπο. Θα ήθελα να σταθώ ιδιαίτερα στην παρουσία του Δημήτρη Σούλα, του ανθρώπου, στον οφείλω πάρα πολλά για τη μέχρι τώρα εξέλιξή μου".

Στην ίδια κούρσα με το Ζωγράφο, συμμετείχε ένας ακόμη αθλητής του Γ.Σ. Τρικάλων, ο Βασίλης Νάκος, ο οποίος κατετάγη 4ος , με χρόνο 1.58.22.

Επίσης, οι Ζωγράφος, Νάκος, παρέα με τους Κουγιούμη και Καραμπά, έλαβαν μέρος και στη σκυταλοδρομία 4Χ400, καταλαμβάνοντας την 4η θέση για τον Τρικαλινό σύλλογο.

Ο Ζωγράφος, θα δώσει το παρόν το διήμερο 24-25 Ιουνίου σε μίτινγκ ανδρών, που θα διεξαχθεί στη γειτονική Λάρισα, όπου και θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει για μία ακόμη φορά τις δυνάμεις του, απέναντι σε αθλητές μεγαλύτερης ηλικίας.

sportrikala

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου