Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Χρήστος Πουρής: Θέλω να παραμείνω στον ΑΟ Τρίκαλα


Τέλος οι προπονήσεις για τους κυανέρυθρους, κρίσιμη εβδομάδα για την ομάδα των Τρικάλων είναι αυτή που ξεκίνησε από σήμερα





Τα σενάρια που αφορούν την μεταγραφή του σε άλλες ομάδες έβαλε τέλος ο Χρήστος Πουρής ο οποίος δήλωσε οτι θέλει να παραμείνει στα Τρίκαλα


Ο  γκολκήπερ του «κυανέρυθρου» συλλόγου, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με την φανέλα του ΑΟΤ, έβαλε τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να αποτελεί «διακαή» πόθο ομάδων της Football League.


«Δεν έχω έρθει σε επικοινωνία με καμία από τις ομάδες που αναφέρουν τα δημοσιεύματα. Έχω συμβόλαιο με τα Τρίκαλα για ακόμη ένα χρόνο και επιθυμώ να παραμείνω».

Τέλος, ο 24χρονος τερματοφύλακας του ΑΟΤ δεν παρέλειψε αναφερθεί και στην στάση αναμονής που κρατούν εδώ και πάρα πολύ καιρό, σχετικά με την «αργοπορία» της απόφασης από την αρμόδια επιτροπή.

«Σίγουρα αυτή η αργοπορία μας προκαλεί μια αβεβαιότητα για το μέλλον, ωστόσο ευελπιστώ να φτιάξουν τα πράγματα στην Football League».



Τέλος οι προπονήσεις για τους κυανέρυθρους
   

Η πιο κρίσιμη εβδομάδα για το μέλλον του Ελληνικού ποδοσφαίρου όσο και για την ομάδα των Τρικάλων είναι αυτή που ξεκίνησε από σήμερα


Οι κυανέρυθροι όπως και οι περισσότεροι σύλλογοι ευελπιστούν ότι η ΕΠΟ θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις αδειοδοτήσεις και επιτέλους θα πάρει μια οριστική απόφαση για το ζήτημα που απασχολεί  εδώ και έναν μήνα όλες τις κατηγορίες των εθνικών πρωταθλημάτων .

Στα Τρίκαλα παρά την αισιοδοξία από τους διοικητικούς κύκλους   για την τελική κατάληξη του θέματος με την αδειοδότηση της ομάδας ,οι πληροφορίες από τα κέντρα των Αθηνων μπορεί να είναι συγκεχυμένες αλλά το γενικό συμπέρασμα είναι αρνητικό ως προς την αδειδότηση του συλλόγου .

Πάντως σήμερα παρά το γεγονός ότι είχε προγραμματιστεί προπόνηση για τις οκτώ το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο ,οι ιθύνοντες του συλλόγου αποφάσισαν να σταματήσουν την διαδικασία προετοιμασίας και να δοθεί άδεια στους ποδοσφαιριστές .Το έμψυχο δυναμικό θα κληθεί να κατέβει σε προπονήσεις σε περίπτωση που η ΕΠΟ αποφασίσει αγώνες μπαράζ κάτι που θεωρείται παντελώς απίθανο καθώς την μεθεπόμενη εβδομάδα λήγουν τα συμβόλαια πολλών παικτών.

Πάντως το διοικητικό επιτελείο αναμένεται να μεταβεί στην Αθήνα σε μια τελευταία προσπάθεια να βρεθεί κοντά στις τελικές εξελίξεις και να παραστεί υπέρ της ομάδας όπου χρειαστεί .

Πέρα από όλα αυτά , δειλά δειλά έχουν ξεκινήσει και κάποιες επαφές με ποδοσφαιριστές που αφορούν τον προγραμματισμό της νέας σαιζόν χωρίς οστόσο να θεωρείται κάτι επίσημο από την ΠΑΕ.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου