Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Ιππικός Σύλλογος Τρικάλων - Στα Περτουλιώτικα Λιβάδια ο Βουκεφάλας


Ο Ιππικός Σύλλογος Τρικάλων το περασμένο Σαββατοκύριακο πραγματοποίησε Πανελλήνια συγκέντρωση ελεύθερης ιππασίας στα λιβάδια του Περτουλίου.







Συμμετέχοντες λοιπόν απ'όλη την Ελλάδα ήρθαν για να απολαύσουν το πανέμορφο τοπίο της περιοχής. Δυο υπέροχες διαδρομές είχαν χαράξει τα μέλη του Ι.Σ για να διανύσουν μαζί με όλους τους φιλοξενούμενους.


Δεν έλειψαν φυσικά από το πρόγραμμα αγωνίσματα, βραβεύσεις, χορός και φαγοπότι συνοδεία με μουσική από Χρίστο Κιτσόπουλο και Γιάννη Μπάο (κλαρίνο), Θανάση Ρέμπελο, Αχιλλέα Χαχάμη και Χρίστο Λόζιο(τραγούδι), Μιχάλη Παλμούτση(κιθάρα) και Αποστόλη Αζμανίδη(κρουστά).


Τους ευχαριστούμε πολύ είπε ο πρόεδρος του Ι.Σ κος Μίλτος Κρανιάς για τις αξέχαστες βραδιές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δασαρχείο Περτουλίου και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για την άδεια κατασκήνωσης.

 Η γενναιόδωρη χορηγία  από την ΤΡΙΚΚΗ για τα γαλακτοκομικά των πρωινών καθώς επίσης τους αδερφούς ΚΛΙΑΦΑ και την μπισκότο-βιομηχανία ΒΙΟΛΑΝΤΑ.


Την επιτυχιμένη αυτή εκδήλωση βιντεοσκόπησε το κανάλι της ΝΕΤ μέσα από την μεσημεριανή εκπομπή του "Μένουμε Ελλάδα" καθώς επίσης αποκλειστικά πλάνα από Ετ3 με άμεση προβολή της επόμενες ημέρες.

Η επίβλεψη των Κτηνιάτρων Κώστα Όκκα και Ευγενίας Γουρζιώτη ήταν απαραίτητη και ευχαριστούμε θερμά για την βοήθειά τους. Το παρόν έδωσε η Ομάδα Διάσωσης της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, με προθυμία για κάθε βοήθεια.

Ένα υπέροχο διήμερο για μικρούς, μεγάλους και επισκέπτες όλων των ηλικιών!

Καλό Καλοκαίρι με www.voukefalas.gr και facebook ΙΠΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου