Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Στην Αθήνα ο Η. Βλαχογιάννης σε σύσκεψη τομεαρχών Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη


Σύσκεψη Σαμαρά με Διοικητικά Συμβούλια των Ομοσπονδιών των Αξιωματικών και των Υπαλλήλων των Σωμάτων Ασφαλείας και τομεάρχες






Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη του κόμματος, κ. Θανάσης Νάκος και οι αναπληρωτές Τομεάρχες Κώστας Τσιάρας και Ηλίας Βλαχογιάννης, συναντήθηκαν σήμερα στα γραφεία της Ν.Δ. με τα Διοικητικά Συμβούλια των Ομοσπονδιών των Αξιωματικών και των Υπαλλήλων των Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Λιμενικού).


Η ηγεσία της Ν.Δ. άκουσε με προσοχή τα αιτήματα και τις θέσεις των Ομοσπονδιών για τα ζητήματα που τις απασχολούν, αλλά και τις προτάσεις τους για την αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων.

Τόσο ο Πρόεδρος του κόμματος όσο και οι Υπεύθυνοι του Τομέα, εξήραν το ρόλο των Σωμάτων Ασφαλείας, ιδιαίτερα στην παρούσα, κρίσιμη για την Ελλάδα συγκυρία, κατήγγειλαν τα φαινόμενα απαξίωσης του ρόλου και της προσφοράς τους, απ’ όπου κι αν προέρχονται, ενώ δεσμεύτηκαν να στηρίξουν τα δίκαια αιτήματα του έμψυχου δυναμικού των Σωμάτων Ασφαλείας και κυρίως την ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής, την άρτια εκπαίδευσή τους, την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων και την αντιμετώπιση των οικονομικών και θεσμικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, ώστε να μπορούν αποτελεσματικά και με υψηλό ηθικό να υπηρετούν την ασφάλεια και την προστασία της χώρας και των πολιτών.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου