Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Τον μαθητή Γεώργιο Λιούτα βράβευσε ο Δήμαρχος Τρικκαίων

Τον μαθητή του 1ου Λυκείου Τρικάλων Γεώργιο Αθ. Λιούτα βράβευσε σήμερα ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Μιχάλης Ταμήλος. Η βράβευση έγινε σε σύντομη και λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Διευθυντή του 1ου Λυκείου κ. Αθανασίου Νάστα καθώς και των καθηγητών του Λυκείου στην πρωινή συγκέντρωση των μαθητών λίγο πριν την έναρξη των μαθημάτων.




Ο Γεώργιος Λιούτας είναι ο μαθητής που διακρίθηκε στην πρόσφατη Ολυμπιάδα Αστρονομίας & Αστροφυσικής που πραγματοποιήθηκε στο Πεκίνο όπου και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο παγκοσμίως.

Πράγματι, όπως ανέφερε στην σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος, πρόκειται για μια εξαιρετική διάκριση για ένα Τρικαλινό μαθητή και μάλιστα σε ένα σπάνιο γνωστικό αντικείμενο. Μια διάκριση που πρέπει να επισημαίνεται και να τιμάται, ακριβώς για να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, αλλά και ένα κατά κάποιο τρόπο κίνητρο για όσους μαθητές επιδιώκουν οποιαδήποτε διάκριση και σε άλλα γνωστικά αντικείμενα.

Στην τιμητική πλακέτα που προσέφερε στον μαθητή αναφέρονται τα εξής: «Στον Γεώργιο Αθ. Λιούτα, μαθητή του 1ου Λυκείου Τρικάλων, για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στην Ολυμπιάδα Αστρονομίας & Αστροφυσικής του Πεκίνου. Τρίκαλα Οκτώβριος 2010. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος».






Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου