Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Βιβλιοπαρουσίαση: «Η Εύα, ο Αδάμ και το μασημένο μήλο»


Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Δήμητρας Παπαδήμα, με τίτλο «Η Εύα, ο Αδάμ και το μασημένο μήλο», συνδιοργανώνουν το βιβλιοπωλείο «Αλφαβητάρι» και το art cafe «Σουίτα» αύριο Δευτέρα στις 9.15 το βράδυ.





Ο Λάμπρος Μαντζάνας θα συζητήσει με την συγγραφέα για το βιβλίο της και οι ηθοποιοί Σταυρούλα Ζάμπρα και Παναγιώτης Καρμάτης θα διαβάσουν αποσπάσματα του βιβλίου. Την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης έχει ο Παναγιώτης Μαγκλάρας με το πιάνο του.

Μήπως μας απορροφούν ολοκληρωτικά μόνο οι αταίριαστοι έρωτες; Μήπως ψάχνουμε το παραμύθι; Και από την άλλη, υπάρχουν μοιραίοι Άντρες και μοιραίες Γυναίκες στον Παράδεισο ή μόνο στην κόλαση; Και τι συμβαίνει όταν πέσουμε πάνω τους; Τρώμε το μήλο μαζί τους ή μας δαγκώνει το φίδι;

Η Δήμητρα Παπαδήμα γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε θέατρο και κλασικό χορό. Εργάζεται στην τηλεόραση ,στον κινηματογράφο και στο θέατρο και παράλληλα γράφει.

«Το χαμένο δειλινό», «Ήθελα κάτι να πω μα κανείς δεν είχε καιρό να με ακούσει», «Η μανούλα πάνω απ΄ όλα είναι γυναίκα», «Φίλησε με σαν και πρώτα». «Δεν θέλω να σε χρειάζομαι, αφού δεν μπορώ να σ΄ έχω», «Οι ποιητές κάνουν οτοστόπ στον αυτοκινητόδρομο», «Ότι απομένει είναι  σιωπή», «Συγχώρεσα πολύ και με συγχώρεσαν άλλο τόσο», «Ο Δίκαρδος», «Χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης συναισθήματος», είναι η προηγούμενη συγγραφική της δουλειά.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου