Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Οι κάτοικοι των χωριών αγκαλιάζουν τον Κώστα Μαράβα


Το ανθρωποκεντρικό μήνυμά του, συμμερίζονται και υποστηρίζουν οι κάτοικοι του νέου Δήμου Πύλης – Όχι πολλά λόγια, αλλά έργα για το Ροπωτό υποσχέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης






Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας άνοιξε την αγκαλιά του στα χωριά του νέου Δήμου Πύλης και οι κάτοικοί τους του το ανταποδίδουν, στις περιοδείες του.


Ο κ. Μαράβας συνοδευόμενος από Υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους επισκέφθηκε  το Κοτρώνι, την Παλιοκαρυά και το Ροπωτό, όπου αγκαλιάστηκε με ζεστασιά από τους κατοίκους τους. Αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό του, ένα ειλικρινή άνθρωπο. Ένα άνθρωπο όπως και οι ίδιοι, χωρίς πολλά λόγια, αλλά με συγκεκριμένες προτάσεις και κυρίως με ειλικρινή διάθεση για προσφορά, κατάφερε να μετατοπίσει την προεκλογική συζήτηση στον άνθρωπο και τις πραγματικές του ανάγκες.

Ο κ. Μαράβας μίλησε για τις ανάγκες των χωριών. Για τα σημερινά προβλήματα που μπορούν να αντιμετωπιστούν από πρακτικά μυαλά. Από ανθρώπους που και αύριο, όταν με τη ψήφο των δημοτών καταστούν δημοτική αρχή, θα αποδείξουν στην πράξη ότι πράγματι προτεραιότητα είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.


Προτεραιότητα είναι τα χωριά και οι ανάγκες τους. Προτεραιότητα είναι η ανάγκη για μία ανθροποκεντρική ανάπτυξη η οποία θα στοχεύει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για να χτυπηθεί στη ρίζα της η ανεργία.
Ειδικότερα, στο Ροπωτό, ο κ. Μαράβας αναγνώρισε την ανάγκη για αντιμετώπιση των κατολισθητικών φαινομένων που πλήττουν το χωριό.

Για το λόγο αυτό, ο ίδιος, θα είναι παρών στην επίσκεψη του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού στο χωριό, προκειμένου να ακούσει τις προτάσεις του, αλλά και να συνεισφέρει και ο ίδιος στον αγώνα τους, υποστηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα των κατοίκων. Ο κ. Μαράβας με νόημα ανέφερε στους κατοίκους του Ροπωτού, ότι «πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα λόγια. Είναι ώρα για πράξεις και εμείς τέτοιες θα κάνουμε για να σώσουμε το χωριό σας. Και εμείς θα είμαστε και αύριο εδώ, κοντά σας, ενεργοί συμπαραστάτες και ουσιαστικοί διεκδικητές των δίκαιων αιτημάτων σας».



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου