Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Μιχαλάκης για αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων


Συγκινητική υποδοχή του επιφύλαξε ο κόσμος σε χωριά του Δήμου Φαλώρειας






Συγκινητική ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν οι κάτοικοι του Δήμου Φαλώρειας στον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ν. Τρικάλων του συνδυασμού «Συμμαχία υπέρ των πολιτών», κ. Χρήστο Μιχαλάκη.

Συνοδευόμενος από τους υποψηφίους περιφερειακούς του συμβούλους, επισκέφτηκε διαδοχικά τα Ρόγγια, το Διπόταμο, το Μεγάλο Κεφαλόβρυσο, το Διαλεκτό, τη Μεγάρχη και το Καλονέρι. Ήταν τόσος ο κόσμος που συγκεντρώθηκε σε όλα τα χωριά που ουσιαστικά… υποχρεώθηκε να κάνει ομιλίες στα καταστήματα απ’ όπου περνούσε.

«Τα θέλω σας, είναι και δικά μας θέλω» είπε «όλα αυτά που εσείς ζητάτε από μια ισχυρή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση τα ζητούμε κι εμείς.


Είμαστε δίπλα σας, μας μιλάτε και σας ακούμε. Είμασταν δίπλα σας όλα τα προηγούμενα χρόνια, αποδείξαμε στη Νομαρχία, πως μπορούμε να θέσουμε και να πετύχουμε μεγάλους στόχους, να πάμε τον τόπο μας μπροστά, να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο, για ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Είμαστε οι δικοί σας άνθρωποι και ξέρετε καλά πως πάντα θα μας βρίσκετε δίπλα σας. Δυνατά να διεκδικούμε και σταθερά να πάμε μπροστά».

Ο κ. Μιχαλάκης ανέπτυξε τις βασικές αρχές και τους στόχους του προγράμματος του συνδυασμού «Συμμαχία υπέρ των πολιτών», κάνοντας ειδική αναφορά στον υποψήφιο περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό «ο οποίος έχει όραμα για τον τόπο».




«ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»


Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ν. Τρικάλων

Χρήστος Μιχαλάκης



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ
ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010


Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ν. Τρικάλων του Συνδυασμού «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» με επικεφαλής τον Κώστα Αγοραστό, κ. Χρήστος Μιχαλάκη, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας θα ακολουθήσει το παρακάτω πρόγραμμα:



ΠΡΩΙ

Επισκέψεις και συναντήσεις με ανθρώπους της αγοράς.


ΑΠΟΓΕΥΜΑ


5.00 ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

5.30 ΓΛΙΝΟΣ

6.00 ΛΟΓΓΟΣ

6.30 ΠΑΤΟΥΛΙΑ


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου