Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Κάλεσμα Ζιώγκου στη Φαρκαδόνα


Κάλεσμα στους δημότες της Φαρκαδόνας να αποφασίσουν για την ανάδειξη του νέου δημάρχου με κριτήριο την εντιμότητα, την προσφορά προς την τοπική αυτοδιοίκηση, την ικανότητα για διοίκηση και όχι την εντοπιότητα και τον τοπικισμό, απηύθυνε ο κ.  Θανάσης Ζιώγκος, εγκαινιάζοντας το Σάββατο το εκλογικό του κέντρο στην έδρα του νέου καλλικρατικού δήμου.





«Ο τόπος μας έχει ανάγκη από χαρισματούχο και ανεξάρτητο δήμαρχο, με αγωνιστικές περγαμηνές και όχι άρχοντα που θα λειτουργεί ως ιμάντας μεταβίβασης των θελήσεων της εκάστοτε εξουσίας προς τους δημότες. Να αντιστέκεται στη φορομπηχτική πολιτική της κυβέρνησης. Να μην αποδέχεται και να κατακρίνει τα ανάλγητα μνημόνια των Βρυξελλών και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου», είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας, απευθυνόμενος σε ένα πολυπληθές ακροατήριο.



Παράλληλα, ξεδιπλώνοντας την πολιτική που θα ακολουθήσει, εφόσον οι δημότες του ενιαίου δήμου Φαρκαδόνας τον αναδείξουν στο δημαρχιακό αξίωμα ο κ. Ζιώγκος επισήμανε ότι στόχος μας είναι να δώσουμε αναπτυξιακή ώθηση στην περιοχή. Στο πλαίσιο αυτό, όπως εξήγησε, προτεραιότητα θα δοθεί στο φράγμα Νεοχωρίτη και το ΒΙ.ΠΑ. Φαρκαδόνας. Επίσης, πρόσθεσε, οι αγροτικοί και κτηνοτροφικοί δρόμοι, η ύδρευση ποιμνιοστασίων και ηλεκτροδότησής τους θα είναι πρώτης προτεραιότητας.

«Η απορρόφηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων θα είναι ο μοχλός ανάπτυξης γιατί από τη σημερινή οικονομική συγκυρία και την κυβέρνηση, ταιριάζει το «ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος» και συνεπώς δεν υπάρχει φως στο τούνελ της κρατικής χρηματοδότησης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζιώγκος.

Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι οι υπηρεσίες του δήμου θα λειτουργούν με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πολίτη, τονίζοντας ότι «ο δήμαρχος θα πρέπει να αφήσει την κομματική ταυτότητα στο σπίτι και να εφαρμόζει πολιτική ανοιχτών θυρών, να είναι δήμαρχος όλων των δημοτών».


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου