Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Περιοδεία του Χρ. Μιχαλάκη στα ορεινά του Ν. Τρικάλων


Εντυπωσιακή υποδοχή στον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη σε Άγιο Προκόπιο, Καλογήρους, Βροντερό, Ελάτη, Κοτρώνι και Στουρναρέικα







Εντυπωσιακή ήταν για άλλη μια φορά η υποδοχή που επιφύλαξαν κάτοικοι της περιοχής μας στον κ. Χρήστο Μιχαλάκη. Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ν. Τρικάλων του συνδυασμού «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε χωριά του ορεινού όγκου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους μόνιμους κατοίκους αυτών.


Διαδοχικά περιόδευσε σε Άγιο Προκόπιο, Καλογήρους, Βροντερό, Ελάτη, Κοτρώνι και Στουρναρέικα και μιλώντας για άλλη μια φορά τη γλώσσα της αλήθειας ανέπτυξε στους πολίτες τις θέσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού, ενώ έκανε ειδική αναφορά στις προτάσεις του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού.


«Προχωράμε μαζί σ’ αυτή τη νέα εποχή για την τοπική αυτοδιοίκηση» είπε «με γνώση, εμπειρία και διάθεση για πολλή δουλειά θα δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για να κάνουμε τη Θεσσαλία, να κάνουμε τον τόπο μας σημείο αναφοράς πανελλαδικά». Ο κ. Χρήστος Μιχαλάκης στάθηκε στις ιδιαιτερότητες του ορεινού όγκου του Νομού, αλλά και τις μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης που έχει τουριστικά και όχι μόνο.

«Θα πρέπει να εκπονηθεί ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος» είπε «και εμείς στη «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» με επικεφαλής τον Κώστα Αγοραστό είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε προς αυτή τη κατεύθυνση».


Ο κ. Χρήστος Μιχαλάκης ανέλυσε τις προτάσεις του συνδυασμού για την στήριξη της κτηνοτροφίας στην περιοχή σημειώνοντας πως «οφείλουμε να αναλάβουμε συντονιστικό ρόλο, να δώσουμε κατευθύνσεις στους κτηνοτρόφους και στους αγρότες μας και να εξετάσουμε τις δυνατότητες σύνδεσης όλων των παραγωγών.


Τα ποιοτικά προϊόντα που παράγουμε, να τα πιστοποιήσουμε και να τις προωθήσουμε στις αγορές όλου του κόσμου».


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου