Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Σπάστε τα δεσμά που μας κρατούν δεμένους στο φαύλο παρελθόν.


Πατριώτισσες και Πατριώτες της Θεσσαλίας.
Μετά από τρεις δεκαετίες λαϊκισμού, μετριοκρατίας και ανοησίας έφτασε στην Χώρα μας η στιγμή της αλήθειας.



εδώ το υπόλοιπο κείμενο

Μετά από τρεις δεκαετίες ψευδών, απάτης και τεχνητού διαχωρισμού του ελληνικού λαού σε ημέτερους και μη ημέτερους έφτασε η στιγμή κατά την οποία ο ελληνικός λαός οφείλει να αντικρύσει κατάματα την πραγματικότητα και να την αντιμετωπίσει, προτού η πραγματικότητα η οποία μας έχει επιβληθεί ισοπεδώσει ότι επέμεινε όρθιο σ' αυτήν την Χώρα.

          Αυτές οι εκλογές δεν είναι μόνο αυτοδιοικητικές και τοπικές, είναι ταυτοχρόνως και ένα δημοψήφισμα, κατά το οποίο καλούμεθα να αποφασίσουμε ποιο μέλλον θέλουμε για την αιώνια Ελλάδα.

          Η πραγματικότητα η οποία μας έχει επιβληθεί και για την οποία δεν είναι ανεύθυνος κανείς, είναι αυτή της οικονομικής χρεοκοπίας της Γ΄ Ελληνικής Δημοκρατίας. Της οικονομικής χρεοκοπίας όμως προηγήθηκε η χρεοκοπία της ελληνικής πολιτικής τάξης. Πάνω απ'όλα όμως η χρεοκοπία είναι πρωτίστως ηθική. Η ιστορική κρίση μας επιβάλλει να παραδεχθούμε ότι η ηθική απαξίωσή μας και η δυσφήμιση των παραδοσιακών αξιών της ελληνικής κοινωνίας προηγήθηκε όλων των δεινών που σήμερα αντιμετωπίζουμε.

          Μην αμφιβάλετε ότι κάποτε ο πέλεκυς της Ιστορικής Δικαιοσύνης θα πέσει βαρύς επί των αχρήστων κεφαλών που βάσισαν την πολιτική τους σταδιοδρομία και πολιτική τους άνοδο πάνω στην δυσφήμιση και περιφροσύνη των παραδοσιακών αξιών του Έλληνα, της αρχοντιάς του, του φιλότιμου του, της εντιμότητός του, της εργατικότητός του και προ πάντων του πατριωτισμού του.

          Ελεύθεροι Θεσσαλοί, σπάστε τα δεσμά που τόσα χρόνια σας κρατούν ομήρους της πιο στυγνής και άπληστης κομματοκρατίας και κλεπτοκρατίας που γνώρισε αυτός ο τόπος.

          Αυτοί που έφεραν την διαφθορά στην Ελλάδα από το 1981 και μετά αυτοί που τους αντέγραψαν και έγιναν οι πιο καλοί μαθητές των διεφθαρμένων, δηλαδή του ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία δεν έχουν πια το δικαίωμα να κυβερνούν αυτόν το τόπο.

Αυτοί που ισοπέδωσαν τα ιδανικά της παιδείας και της αποστέρησαν κάθε πρατριωτισμό δεν μπορούν πια να ομιλούν εξ ονόματος της αιώνιας Ελλάδας.

Εκείνοι που έριξαν την  Τέχνη στην κόπρο και της αφήρεσαν το κάλλος και το νόημα δεν δικαιούνται να ομιλούν για ελληνικό πολιτισμό.

Όσοι στέρησαν από τα Ελληνόπουλα την γνώση της Ιστορίας τους και προσπαθούν ακόμη να αγιοποιήσουν τον πόλεμο που σκοπό είχε να κάνει την αιώνια Ελλάδα σοβιετική επαρχία δεν έχουν πια δικαίωμα να βάζουν το όνομα της ελληνικής πατρίδος στο στόμα τους.

Αυτοί που προσπαθούν να αλλοιώσουν την σύνθεση του ελληνικού πληθυσμού φέρνοντας εδώ και ανεχόμενοι την παρουσία κάθε ασιατικού και αφρικανικού έθνους είναι υπόδικοι ενώπιον της Ιστορίας μας και κάποτε θα δώσουν λόγο της προδοσίας τους.

Τέλος, όσοι έκλεψαν τα Ταμεία του Κράτους είναι πρώτα υποχρεωμένοι να επιστρέψουν τα κλεμμένα, δεύτερον να ζητήσουν συγνώμη και αν τους παρασχεθεί τότε και μόνον να τολμήσουν να επανέλθουν στην πολιτική κονίστρα.

Τώρα πλέον Θεσσαλέ πατριώτη γνωρίζεις ότι τα δύο κόμματα εξουσίας εκμεταλλευόμενα τόσα χρόνια την ανάγκη, την ένδεια, αλλά και τα ταπεινά ελατήρια πολλών οπαδών τους, οδήγησαν την Χώρα μας στον διεθνή εξευτελισμό.

Το ΠΑΣΟΚ, παθογενές κοινωνικό σύμπτωμα από τη γέννησή του, έσπειρε την αμφισβήτηση αξιών, την διχόνοια, το ψεύδος και τον εκμαυλισμό συνειδήσεων. Για τους ηγέτες του και τον ιδρυτή του η Ιστορία θα γράψει ότι ποτέ τόσο λίγοι στην Ελλάδα δεν εξαπάτησαν τόσους πολλούς.

Η Νέα Δημοκρατία μετά από τόσα χρόνια εκπασοκισμού της κοινωνίας, κατάφερε να χάσει την ψυχή της, δηλαδή την ιδεολογία της και να γίνει ΠΑΣΟΚ νούμερο δύο. Ο νεποτισμός και η οικογενειοκρατία την οδήγησαν ώστε να μοιάζει περισσότερο με οικογενειακή συγκέντρωση μάλλον παρά με πολιτικό κόμμα.

Κοινό τους στοιχείο η διαφθορά, η μετριότητα, η ανοησία. Τα σκάνδαλα τους βοούν. Όσο για την απάτριδα Αριστερά, ένα έχουμε να πούμε: Αυτοί οι άνθρωποι, παντελώς ξένοι από καθετί ελληνικό, θέλουν να καταστρέψουν την οικονομία και το Κράτος μας και να κυβερνήσουν επί των ερειπίων του.  Και κάτι άλλο έχουμε να πούμε σ' αυτούς τους κυρίους: Ο πόλεμος 1944-1949 δεν θα τελειώσει, κύριοι, εάν δεν ζητήσετε συγνώμη από τον ελληνικό λαό για τα εγκλήματα, την προδοσία και όλα τα δεινά που προκάλεσαν οι ομοϊδεάτες σας στο σώμα της Ελλάδος την εποχή εκείνη.

Για όλους αυτούς τους λόγους, Θεσσαλοί Έλληνες πατριώτες, σας ζητούμε να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.

Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός δεν είναι παρά αυτό που λέγει το όνομα του: Λαϊκός δηλαδή γνήσιο πατριωτικό κίνημα που στηρίζεται στις υγιείς δυνάμεις του λαού και όχι σε οποιαδήποτε οικονομική ελίτ. Ορθόδοξος, διότι η πίστη του πηγάζει από την Χριστιανική Ορθόδοξη Πίστη και τον ελληνικό πολιτισμό γενικότερα. Συναγερμός, για να δείξει ότι η Πατρίς, μετά από τόσα χρόνια λαϊκισμού, μετριότητας και ανοησίας ευρίσκεται εν κινδύνω.

Στις τάξεις του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού δεν θα βρείτε καταχραστές της περιουσίας του ελληνικού λαού. Θα βρείτε γνήσιους Έλληνες πατριώτες που θέλουν την Ελλάδα ηθική, καθαρή, και προπάντων ελληνική, όχι ποικιλόχρωμη αφρό-ασιατική.

Οι πατριώτες του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού θέτουν αδιαπέραστο τείχος μεταξύ των υγιών δυνάμεων του Έθνους και της παρακμής που κάθε ημέρα αναδεικνύεται από τα Μ.Μ.Ε. Ο πολιτικός λόγος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού δεν ήταν ποτέ ούτε ξύλινος, ούτε ψεύτικος. Ο Πρόεδρος του ήταν ο πρώτος πολιτικός ανήρ που δήλωσε ότι το ελληνικό δημόσιο χρέος δεν μπορεί πια να αυτοεξυπηρετηθεί. Αυτό αποδεικνύει μια γνήσια ανησυχία, ενώ οι άλλοι διαλαλούσαν ότι λεφτά υπάρχουν και οι άλλοι διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους ότι δήθεν η κρίση ήλθε απ' έξω και όχι από την δική τους ανικανότητα.

Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός ήταν η μόνη πολιτική δύναμη που αντιτάχθηκε σοβαρά και σθεναρά στον Νόμο περί Μετανάστευσης του ΠΑΣΟΚ και στον Νόμο περί Επανένωσης Μεταναστευτικών Οικογενειών της Νέας Δημοκρατίας που αποτελούν σαφή προσπάθεια αλλοίωσης του ελληνικού πληθυσμού και μέγιστη εθνική απειλή.

Το Κόμμα μας έχει ως σκοπό την αποκατάσταση της ελληνικότητος στην Παιδεία στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και στο κράτος, προπάντων στο Κράτος. Για μας δεν έχει τόση σημασία αν το κράτος διοικούν σοσιαλδημοκράτες, φιλελεύθεροι, συντηρητικοί ή με διάφορες ταμπέλες. Για μας αρκεί το κράτος να είναι ελληνικό, να προάγει τις ελληνικές αξίες και τον ελληνικό πολιτισμό, να είναι αποτελεσματικό, ταχύ, εξυπηρετικό, δίκαιο και όχι σπάταλο. Αποδίδουμε σημασία και νόημα σε όλες τις παραπάνω λέξεις.

Θεσσαλέ πολίτη, αντί για ένα ΠΑΣΟΚ που μόλυνε την ψυχή του Έλληνα, αντί για μια Νέα Δημοκρατία που δεν έκανε τίποτε για να την θεραπεύσει και αντί για μια Αριστερά που δεν έχει καν ελληνική ψυχή σε καλούμε να ψηφίσεις τον μόνο αμόλυντο από την διαφθορά ελληνικό πολιτικό σχηματισμό:  Τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.

Πατριώτες! Θυμήσου και ψήφισε όποιον Δήμαρχο και Σύμβουλο κρίνεις εσύ κατάλληλο να σε εκπροσωπήσει στο Δήμο σου.

Θυμήσου και ψήφισε στην Περιφέρεια τους δικούς σου ανθρώπους του  Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού που μάχονται χωρίς χορηγούς, χωρίς ιδιοτέλεια.

Σπάσε τα δεσμά που μας κρατούν δεμένους στο φαύλο παρελθόν.

ΨΗΦΙΣΕ ''ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΥΣ''


ΙΩΑΝΝΗΣ ΞΗΡΟΣ

ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ  ε.α

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ
΄΄ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ ΄΄



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου