Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Δήλωση Νίκου Λέγκα μετά την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά


Ο βουλευτής Τρικάλων κ. Νίκος Λέγκας μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά στα Τρίκαλα και στην Καλαμπάκα έκανε την ακόλουθη δήλωση:





Η επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στα Τρίκαλα και την Καλαμπάκα, οι συναντήσεις του με τους φορείς, τους απλούς επαγγελματίες και τους πολίτες, στους χώρους όπου ζουν κι εργάζονται, αποδεικνύουν το πως η Νέα Δημοκρατία κάνει πράξη το άνοιγμα στην Κοινωνία και αποτυπώνουν το ενδιαφέρον του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Περιφέρεια. 

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι δρομολογημένες αναπτυξιακά παρεμβάσεις, μετά τη δραματική μείωση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.
Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες οι οποίοι αναζητούν σήμερα διεξόδους και στοιχειώδη παροχή ρευστότητας, καθώς οι παραδοσιακές οδοί παροχέτευσης είναι “θρομβωμένες”.
Η αλλαγή του κλίματος και της ψυχολογίας, η τόνωση της αγοράς, που το τελευταίο διάστημα έχουν τρωθεί, αποτελεί επιτακτική προτεραιότητα για την παραγωγή εισοδήματος για τους εργαζόμενους, τζίρου και κέρδους για τις επιχειρήσεις. Και κατ’ επέκταση δημιουργίας θέσεων εργασίας και εσόδων για το Κράτος.
Η προσπάθεια αυτή πρέπει να συνοδευτεί από την ύπαρξη πολιτικής βούλησης για την ολοκλήρωση των εθνικής εμβέλειας μεγάλων έργων αναπτυξιακού χαρακτήρα, όπως η μερική εκτροπή του άνω ρου του Αχελώου κι ο οδικός άξονας Κεντρικής Ελλάδος (Ε 65), αλλά και των μεσαίων και μικρών έργων που βρίσκονταν σε εξέλιξη σε όλη την Επικράτεια και εδώ κι ένα χρόνο βαλτώνουν.

Και στο πλαίσιο αυτό, οι εκλογές του Νοεμβρίου, για την ανάδειξη των περιφερειακών Διοικήσεων, αποτελούν την ευκαιρία οι πολίτες να πάρουν θέση. Να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα ότι οι πολιτικές που οδηγούν στο σπιράλ της ύφεσης ρίχνουν τις θυσίες των πολιτών στον Πίθο των Δαναΐδων.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου