Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ο Χρήστος Μιχαλάκης κοντά στους πολίτες - Περιοδεία του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Ν. Τρικάλων σε Καλαμπάκα και Πύλη


Κοντά στους πολίτες της περιφέρειας του Νομού Τρικάλων βρέθηκε χθες για άλλη μια φορά ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του συνδυασμού «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» κ. Χρήστος Μιχαλάκης.





 Αρχικά επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά της Πύλης και αργότερα βρέθηκε στην Καλαμπάκα. Αντάλλαξε απόψεις με τους παραγωγούς και τους μικροπωλητές, άκουσε με προσοχή τις αγωνίες που του  μετέφεραν και έδειξε κατανόηση, μιας και γνωρίζει όσο λίγοι τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου της περιοχής μας.



«Ο Συνδυασμός μας έχει καταθέσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ανάπτυξη της γεωργίας στη Θεσσαλία, την επίλυση βασικών προβλημάτων και την χάραξη μιας στρατηγικής προώθησης των αγροτικών προϊόντων στις αγορές όλης της χώρας, ακόμη και του εξωτερικού» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χρ. Μιχαλάκης για να συμπληρώσει πως «οφείλουμε να δουλέψουμε μεθοδικά για να καταφέρουμε να εφαρμόσουμε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης της γεωργίας, που θα δώσει ελπίδα και προοπτική στους αγρότες μας και θα τους επιτρέψει να αναζητήσουν και να επενδύσουν νέες τεχνικές και νέες μορφές καλλιέργειας».



Και στις δυο περιοχές είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με επαγγελματίες που ασχολούνται με τον τουρισμό.

«Αυτό που λείπει σήμερα από τον Νομό μας, αλλά και γενικότερα από τη Θεσσαλία είναι μια ολοκληρωμένη στρατηγική προώθησης και ανάπτυξης του τουρισμού η οποία θα συνδέσει τους Ιερούς Βράχους των Μετεώρων, με τον ορεινό όγκο των Τρικάλων και της Καρδίτσας, αλλά και τα παράλια της Λάρισας και του Βόλου» είπε για να συμπληρώσει: «Θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο που θα συνδέσουμε όλους αυτούς τους προορισμούς μεταξύ τους για να γίνει ο τόπος μας πραγματικά σημείο αναφοράς».


«ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»



Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ν. Τρικάλων

Χρήστος Μιχαλάκης



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ



ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010



Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ν. Τρικάλων του Συνδυασμού «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» με επικεφαλής τον Κώστα Αγοραστό, κ. Χρήστος Μιχαλάκη, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας θα ακολουθήσει το παρακάτω πρόγραμμα:



ΠΡΩΙ



10.00 ΠΑΝΑΓΙΑ

11.00 ΜΑΛΑΚΑΣΙ

11.30 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

12.00 ΠΕΥΚΗ

12.30 ΤΡΥΓΟΝΑ

13.00 ΟΡΘΟΒΟΥΝΙ

13.30 ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΡΑΣΙΑ



ΑΠΟΓΕΥΜΑ



17.30 ΞΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟ

18.00 ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ

18.30 ΓΕΝΕΣΙ

19.00 ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ

19.30 ΦΩΤΑΔΑ

20.00 ΚΑΤΩ ΕΛΑΤΗ

20.30 ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ



Με Κ. Αγοραστό στην Καλαμπάκα ο Χρ. Μιχαλάκης


Κοσμοπλημμύρα στη συγκέντρωση της Πύλης προχθές το βράδυ



Πάνω από κάθε προσδοκία ήταν η προσέλευση του κόσμου στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου στην Πύλη.

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ν. Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο οποίος τον προλόγισε στάθηκε στη ρεαλιστικότητα του προγράμματος που έχει καταθέσει ο συνδυασμός «Συμμαχία υπέρ των πολιτών», αλλά και στη διάθεση για πολλή δουλειά που έχουν όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτόν. «Πάμε δυνατά για τη μεγάλη νίκη» τόνισε ο Χρήστος Μιχαλάκης «μια νίκη για τη Θεσσαλία, νίκη για τον τόπο μας».

Ανάλογα μεγάλη προσέλευση αναμένεται και στην αποψινή κεντρική ομιλία του Κώστα Αγοραστού στην Καλαμπάκα. Αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου