Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Με πολλές περγαμηνές και πλούσιο βιογραφικό ο Ηλίας Μπαρούτας


Πλούσιο το βιογραφικό του Ηλία Μπαρούτα, του μηχανικού της ΤΥΔΚ που κατέρχεται στις εκλογές ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Θεσσαλών Δύναμη», του Απ. Παπατόλια.





Μετά το πτυχίο από το ΕΜΠ (τοπογράφος), έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Διαχείριση τεχνικών Εργων. Γι’ αυτό και στην ΤΥΔΚ ασχολήθηκε με την εκπόνηση μελετών και την επίβλεψη σημαντικού αριθμού έργων των Δήμων και πρώην Κοινοτήτων του νομού μας.

Ηταν μέλος της αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Τμήμα Κ.&Δ. Θεσσαλίας) την περίοδο 1984-1987, αιρετός Νομαρχιακός Σύμβουλος τις διετίες 1989 – 1991 και 1991-1993, μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας τη διετία 1989–1991.

Επίσης, ως προς την αυτοδιοίκηση, συμμετείχε σε σημαντικό αριθμό ημερίδων/διημερίδων/συνεδρίων/επιμορφωτικών προγραμμάτων, σχετικών με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Περιφερειακή Ανάπτυξη και Πολιτική. 

Διετέλεσε και μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Θεσσαλίας για την Ανασυγκρότηση της Πρωτοβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης -Πρόγραμμα Ιωάννης Καποδίστριας (1997).Η πλούσια εμπειρία, μαζί με την πολιτική δράση στονχ ώρο του ΠΑΣΟΚ, συνθέτουν το προφίλ ενός υποψηφίου με διάθεση για προσφορά και γνώσεις που θα αξιοποιηθούν δεόντως από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου.




Trikala Web Magazine
http://www.fatsimare.gr/

Το περιοδικό των Τρικαλινών στο διαδίκτυο

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου