Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Γιώργος Καίκης υπ. Δήμαρχος στα Τρίκαλα και Βάσω Μπακάση υποψήφια αντιπεριφερειάρχης του νομού για το ΚΚΕ

Στη Ράξα ,καφενείο «Σταμούλη» τις 8μμ θα μιλήσει ο Γιώργος Καίκης την Τρίτη - Την Τετάρτη 14 Ιούλη θα περιοδεύσει  στις 9πμ στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Τρικκαίων και στην Εργατική Εστία




Οι Αντιπεριφερειάρχες και οι 4 υποψηφίοι Δήμαρχοι για  Λάρισα, Βόλο, Τρίκάλα και Καρδίτσα του ΚΚΕ

Το Κ.Κ.Ε. καλεί το λαό, τη νεολαία και τις γυναίκες της Θεσσαλίας να δώσουν αποφασιστικά δύναμη στα ψηφοδέλτια της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ».
Πρόσφατα (22/6) το Κ.Κ.Ε. ανακοίνωσε τον Βαγγέλη Μπούτα μέλος της Κ.Ε. – αγροτοσυνδικαλιστή για υποψήφιο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με το συνδυασμό της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ».


Σήμερα ανακοινώνουμε τους υποψήφιους για τους συνδυασμούς που υποστηρίζει για  Αντιπεριφερειάρχες για τους 4 θεσσαλικούς νομούς και τους 4 υποψηφίους Δημάρχους για τους Δήμους πρωτεύουσες των νομών Λάρισας, Βόλου, Τρικάλων, Καρδίτσας.

Γαβαλά Μαρία, υπ. Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας
Μέλος της Επ.Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ. Δικηγόρος, γεννήθηκε στη Λάρισα όπου και κατοικεί, 34 ετών.

Γεώργιος Αρ. Λαμπρούλης, υπ. δήμαρχος Λάρισας
Γεννήθηκε στη Λάρισα το 1965.  Μέλος της ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ. Ιατρός Πνευμονολόγος Επιμελητής Α΄στο Γ.Ν.Λ. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λαρισαίων. Μέλος ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας. Μέλος ΔΣ της Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Π. Μέλος Δ.Σ. Γ.Ν.Λ.

Γκατζής Νίκος υπ. Αντιπεριφερειάρχης  Μαγνησίας
Μέλος της ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ, συνταξιούχος. Υποψήφιος δήμαρχος Βόλου δύο φορές και δημοτικός σύμβουλος για πέντε τετραετίες. Βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ από το 1996 ως το 2009.

Νάνος Απόστολος του Γεωργίου υποψήφιος δήμαρχος Βόλου
Μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας  του ΚΚΕ, βουλευτής Μαγνησίας. Γεννημένος το 1960 στο Βόλο. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε., υπάλληλος ΔΕΗ. Μέλος του ΔΣ της ΕΕΤΕΜ. Διετέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος Μαγνησίας από το 1996 έως το 2009. Διετέλεσε Πρόεδρος του συνδικάτου ηλεκτροτεχνιτών Μαγνησίας, πρόεδρος της ΕΤΕ-ΔΕΗ και μέλος της Διοίκησης του ΕΚΒ.

Κρανιάς Βασίλειος του Γεωργίου υπ. Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας
Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ
Υπάλληλος ΟΤΕ. Έτος γέννησης 1956. Γραμματέας ΠΕΤ-ΟΤΕ Καρδίτσας. Μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας. Μέλος της Γραμματείας Καρδίτσας του ΠΑΜΕ.

Τέγος Α. Χρήστος, υπ. δήμαρχος Καρδίτσας
-Καθηγητής Μαθηματικών.
Δήμαρχος Καρδίτσας για 2 τετραετίες (1996-2006).
Σήμερα είναι επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καρδίτσας, Γενικός Γραμματέας του ΔΣ της ΤΕΔΚ Ν. Καρδίτσας, εκπρόσωπος της ΔΑΣ στο ΔΣ της ΚΕΔΚΕ


Μπακάση Βάσω του Ηλία, υπ. αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων
Γεννήθηκε το 1963 στο Μέλιγο Τρικάλων. Μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας του ΚΚΕ. Υποψήφια  βουλευτής του ΚΚΕ από το 2001 και μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Ν. Τρικάλων. Είναι νοσηλεύτρια (Τ.Ε.) και εργάζεται στο Γεν. Νοσοκομείο Τρικάλων.

Καίκης Γιώργος του Ευαγγέλου υπ. δήμαρχος Τρικάλων
Γεννήθηκε το 1963 στα Τρίκαλα. Μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας του ΚΚΕ. Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο  Τρικκαίων από το 2002 με την παράταξη της ΔΑΣ. Είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής.


Στη μάχη των τοπικών εκλογών το Κ.Κ.Ε. με συνεργαζόμενες λαϊκές δυνάμεις και με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια και τους Δήμους θα θέσει στο επίκεντρο τον άλλο δρόμο ανάπτυξης που καθορίζεται αποκλειστικά και μόνο από τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και των κοινωνικών της συμμάχων, αυτοαπασχολούμενων στην πόλη και την ύπαιθρο. Θα δώσουμε τη μάχη στο έδαφος συγκεκριμένων προβλημάτων όπως:


?    Μέτρα για το φυσικό, κοινωνικό, πολιτιστικό περιβάλλον, για δημόσια έργα κοινωνικών υποδομών.
?    Για τη λαϊκή Υγεία και Πρόνοια.
?    Για τη μόρφωση και παιδεία του λαού και της νεολαίας.
?    Μόνιμη σταθερή δουλειά για όλους με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
?    Για τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τον δημιουργικό ελεύθερο χρόνο.
?    Για τη μάχη κατά των ναρκωτικών.
?    Για την υπεράσπιση των λαϊκών δικαιωμάτων και των δημοκρατικών ελευθεριών μεταναστών και προσφύγων, κατά της κρατικής καταστολής των τοπικών οργάνων χειραγώγησης.



ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΚΕ

Μια σειρά δραστηριοτήτων   με θέμα :
 «Πολιτικές εξελίξεις - λαϊκή αντεπίθεση και η μάχη των τοπικών εκλογών» διοργανώνει  για το άμεσο προσεχές  διάστημα το ΚΚΕ.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Γιώργος  Καΐκης ,μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας και υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων

Την Τρίτη 13 Ιούλη:
•    θα μιλήσει  στις 8μμ στη Ράξα ,καφενείο «Σταμούλη» ,
Την Τετάρτη 14 Ιούλη:
•    θα περιοδεύσει  στις 9πμ στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Τρικκαίων και στην Εργατική Εστία


Από το Γραφείο τύπου της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου