Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Α.Σ.ΖΕΥΣ: Μετάλλια στο Ταεκβοντό «Masters 2010»


Οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν οι: Γρηγορίου Π., Παλιούρας Γ. Παπάς Ν., Χατζή Δ. , Κούκης Π., Σβάνα Γ., Αυγέρος Γ., Λάχανος Ν., Βαρσάμη Β., Αυγέρος Λ., Τσιώκος Μ., Ευαγγέλου Π., Χειράκης Π.





Συγκομιδή μεταλλίων έκανε η αγωνιστική ομάδα του Α.Σ ΖΕΥΣ Τάεκβοντο στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό «Masters 2010» όπου κατέκτησε συνολικά 11 μετάλλια.



Ο Σύλλογος ΖΕΥΣ Ταεκβοντο συμμετείχε στους αγώνες με 13 αθλητές από ηλικίες 9 χρονών εώς 21 και πήρε 11 μετάλλια, συγκεκριμένα κατάφεραν να πάρουν 4 χρυσά , 4 αργυρά και 3 χάλκινα.

Αναλυτικά:

Στην Αθήνα στο κλειστό γυμναστήριο Ιλισίων την Κυριακή 07/3, διεξήχθη το διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό «Masters 2010», όπου ο αριθμός συμμετοχών ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες των διοργανωτών και έγιναν πολλοί και δυνατοί αγώνες.

Ο Α.Σ ΖΕΥΣ Τάεκβοντο συμμετείχε στους αγώνες στην κατηγορία Παίδων -Κορασίδων, Ανδρών και εφήβων .


Όλοι τους είχαν πολύ καλή παρουσία γεγονός που ικανοποίησε το τεχνικό και διοικητικό team του συλλόγου και απέφερε μια αρκετά μεγάλη συγκομιδή μεταλλίων παρά την απειρία κάποιων μικρών αθλητών.

Μετάλλια κατέκτησαν: 1η θέση χρυσό μετάλλιο, οι Γρηγορίου Π., Παλιούρας Γ., Παπάς Ν., Χατζή Δ.




2η θέση αργυρό μετάλλιο, οι Αυγέρος Γ., Λάχανος Ν., και Κούκης Π. και Ευαγγέλου Π.

Η συλλογή μεταλλίων ήταν ικανοποιητική, θα θέλαμε όμως εδώ να σταθούμε σε ένα σημαντικό κατά την γνώμη μας σημείο. Στο σύλλογο δεν βλέπουμε την κατάκτηση ενός μεταλλίου σαν αυτοσκοπό. Οι αγώνες είναι εργαλείο απλά για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για το επίπεδο των αθλητών και να ανεβάσουμε την αυτοπεποίθηση και την αγωνιστικότητα του αθλητή

Η συμμετοχή σε αγώνες θα πρέπει να είναι για τον προπονητή -παιδαγωγό εργαλείο για την σωστή διαπαιδαγώγηση και βελτίωση ενός παιδιού – αθλητή και όχι λόγος για να βγαίνει στις εφημερίδες κάθε λίγο και να αυτοδιαφημίζεται.


Ο Α.Σ ΖΕΥΣ Τάεκβοντο συμμετέχει επιλεκτικά σε φιλικούς αγώνες και πρωταθλήματα και επιλεκτικά καταρτίζει την σύνθεση της αγωνιστικής ομάδας με γνώμονα πάντα την ετοιμότητα του αθλητή και όχι την παραγωγή μεταλλίων. Τα μετάλλια είναι ένας από τους στόχους αλλά όχι αυτοσκοπός.


Ο στόχος στον Α.Σ ΖΕΥΣ Τάεκβοντο είναι η αύξηση των δυνατοτήτων του παιδιού μέσα στην προπόνηση έχοντας τις σωστές επιβαρύνσεις και παιδαγωγικά ερεθίσματα και να συμμετέχει σε αγώνες μόνο όταν είναι έτοιμο. Με αυτές τις αρχές λειτουργεί ο Σύλλογος επί σειρά ετών έχοντας φέρει διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα και συμμετοχή σε διεθνή πρωταθλήματα.



Αλλά το πιο σημαντικό και εκεί έγκειται η μεγάλη προσφορά του συλλόγου, είναι ότι μέσα στις τάξεις της έχουν ανδρωθεί μεγάλος αριθμός παιδιών απ΄ όλο τον νομό μας, έχουν γυμναστεί σωστά ατσαλώνοντας την υγεία τους στην τόσο σημαντική παιδική και εφηβική ηλικία και έχουν διδαχθεί μέσα από την φιλοσοφία του Ταεκβοντό αξίες τρόπο ζωής και συμπεριφορά.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά κυρίως για την συμμετοχή και προσπάθεια τους από το Δ.Σ του συλλόγου καθώς και τον τεχνικό υπεύθυνο του συλλόγου Χατζή Κ.





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου