Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Βαγγέλης Πλεξίδας: Μετακομίζω...!!!

-Μόνο κριτική ξέρουν να κάνουν μερικοί...
-Πικρία και απογοήτευση από την μη ανταπόκριση του κόσμου στην φετινή προσπάθεια της ομάδας
-Οι απορίες μου είναι πολλές. Αξίζει κάποιος να ασχολείται με τον ΑΟ Τρίκαλα;
-Κι όμως, είμαστε μέσα στους στόχους δηλώνει...





Απορία και δυσαρέσκεια του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ για την απουσία του κόσμου στα ματς του ΑΟΤ.
Ο Βαγγέλης Πλεξίδας, δεν κρύβει το παράπονό του και την πικρία του στο ότι παρόλο που η ομάδα είναι μέσα στους στόχους η συμπαράσταση του κόσμου στην ομάδα δεν είναι αυτή που θα έπρεπε.

Οι δηλώσεις:

Μετά από έναν απολογισμό 8 μηνών φέτος, κατάλαβα ότι η πόλη πραγματικά δε στηρίζει τον ΑΟ Τρίκαλα. Το μόνο που ξέρουν κάποιοι είναι να κάνουν είναι κριτική.

Εντάξει, έγιναν και λάθη, η ομάδα δεν μπόρεσε να πιάσει νωρίς κορυφή.

Μήπως θεωρείτε αποτυχημένη τη χρονιά; Όχι βέβαια. Τα τρίκαλα είναι ακόμη μέσα στους στόχους και η θέση τους δεν είναι εξευτελιστική.
Είμαστε στην 5αδα και αν κοιτάξει κάποιος τα προηγούμενα χρόνια, ποτέ ο ΑΟΤ δεν έχει κάνει το απόλυτο από την Δ' στη Γ' και από την Γ' στη Β'κατηγορία.

Περίμενα κάθε Κυριακή ο κόσμος νάναι στο πλευρό μας.

Πως είναι δυνατόν όμως, μια ομάδα την οποία ανέλαβα την ομάδα πριν από 2,5 χρόνια και έχουν επενδυθεί τόσα χρήματα, ιστορική και με κόσμο και ο κόσμος να μην την στηρίζει;
300 άτομα με τον Θερμαικό είναι κόσμος; Συνολικά τα εισιτήρια που πουλήθηκαν φέτος είναι λιγότερα από οποιαδήποτε ομάδα χωριού, δεν το συζητάμε για πόλη.

Δεν θέλω να στηρίξουν την ομάδα οικονομικά αλλά με την δυναμική τους παρουσία. Αυτός άλλωστε είναι κι ο λόγος που τα εισητήρια έχουν 5 και 10 ευρώ, τα φθηνότερα στην κατηγορία.
Όταν ομάδες Γ’ Εθνικής που εδρεύουν σε χωριά κόβουν 3000 εισιτήρια με τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ;

Οι απορίες μου είναι πολλές. Πραγματικά είναι ώρες που αναρωτιέμαι: Αξίζει κάποιος να ασχολείται και να στηρίζει οικονομικά (και μάλιστα με την σημερινή συγκυρία) ομάδες όπως τα Τρίκαλα;
Και δεν μιλάω μόνο για τον ΑΟΤ.
Δεν είναι δυνατόν, να παίζει ο ΑΣΤ αγώνα με τον Ολυμπιακό στο κλειστό και να κόβει 1000 εισητήρια. Κάποιος επένδυσε για να δούμε στα Τρίκαλα παίχτες που για να τους δεις, πρέπει να ταξιδέψεις 500 χιλιόμετρα και να πληρώσεις 50 και 80 ευρώ εισητήριο.

Αυτός λοιπόν ο "κάποιος" που λέγεται Πλεξίδας η Γιαννούλας η αύριο μεθαύριο ένας άλλος, θέλουν να δούν τον κόσμο να αγκαλιάζει την ομάδα και όχι να υφίστανται "υψηλή" κριτική από τον καναπέ. Δηλαδή πότε θα βοηθήσουν; Όταν δουν την ομάδα "βγαλμένη";

Αυτό είναι το παράπονό μου και δεν το κρύβω, έχω σκεφθεί μέχρι και...μετακόμιση, τουλάχιστον να ακούσω και κανένα...ευχαριστώ. Και ο νοών, νοείτο...




Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο: