Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Νταϊλιάνης και Βουτσελάς του Shidokan Tρικάλων στο Παγκόσμιο κύπελο της Γαλλίας.


Την Κυριακή 21-3-2010 πραγματοποιήθηκε στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου (αίθουσα πυγμαχίας) φιλικό διασυλλογικό πρωτάθλημα με αγώνες knock down καράτε και kick Boxing.



O Βασίλης Βουτσελάς σε δράση...


Επίσης έγινε η τελική επιλογή των αθλητών μετά από αγωνιστικό πρόγραμμα για τη στελέχωση της εθνικής ομάδας που θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο κύπελλο που θα γίνει στη Νίκαια της Γαλλίας στις 10 Απριλίου.

Συμμετείχαν δύο σύλλογοι από το Βόλο και δύο από το νομό μας και συγκεκριμένα από τα Τρίκαλα ο σύλλογος "ΣΑΜΟΥΡΑΙ" με προπονητή τον Λιούλιο Δημήτριο 4-Dan με τους αθλητές Νταιλιάνη Αχιλλέα, Βουτσελά Βασίλειο, Χρυσοχοείδη Παύλο και το Shidokan Καλαμπάκας με προπονητή τον Χρήστο Καραγεώργο 2-Dan και τους αθλητές Τσικέλη Νικόλαο, Κατσίμπα Ευθύμιο και Αρθούρο Τσέκα.

Οι δύο πρώτοι αθλητές του Shidokan Τρικάλων (Νταιλιάνης-Βουτσελάς) μαζί με τους δύο προπονητές του νομού μας θα συμμετέχουν στην στην αποστολή της εθνικής ομάδας στη Γαλλία μαζί με τον αρχηγό Λήο Κατσούρα και αθλητές από το Βόλο .


Οι αθλητές πρόσφεραν στους θεατές που παραβρέθηκαν ένα ευχάριστο θέαμα αγωνιζόμενοι με εξαιρετικό πείσμα, μεγάλη ψυχική δύναμη και τεχνική αποκτώντας περισσότερη εμπειρία αγώνων. Ευχόμαστε στους αθλητές και προπονητές του νομού μας καλή επιτυχία στο παγκόσμιο κύπελο

Ο Αχιλλέας Νταϊλιάνης θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Παγκόσμιο της Γαλλίας.














Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου