Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Συναυλία της Χορωδίας Τρικάλων στα Γρεβενά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία της «Χορωδίας Τρικάλων» υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Αναστασίας Κασιώλα στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Νομαρχίας Γρεβενών «Πέτρος Σιούλης», μετά από πρόσκληση του Οργανισμού Πολιτιστικής Ανάπτυξης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών.






Η «Χορωδία Τρικάλων», που για τρίτη φορά δίνει συναυλία στα Γρεβενά, ερμήνευσε υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Αναστασίας Κασιώλα με μοναδικό τρόπο ένα ομολογουμένως ξεχωριστό ρεπερτόριο, σε μια συναυλία στην οποία συμμετείχαν, επίσης, μουσικά σύνολα (δ/νση: Μαρκέλλα Τσούβα) του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα», εκπροσωπώντας επάξια την πόλη και το νομό μας αλλά και το χώρο της τέχνης που υπηρετούν.



Το ενθουσιώδες αλλά και συγκινημένο κοινό αποθέωσε την 50μελή Χορωδία Τρικάλων και τη μαέστρο Αναστασία Κασιώλα .





Στην Εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το περιφερειακό τμήμα Γρεβενών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επίσης βραβεύθηκαν γυναίκες του νομού για την πολύτιμη κοινωνική και πολιτιστική τους δράση και για την προσφορά τους στις Επιστήμες, τον Πολιτισμό, τις Τέχνες κ.α., μεταξύ των οποίων η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Α.Π.Θ. κ. Τσουκαλά Ευαγγελία και η Καλλιτεχνική Διευθύντρια της Xορωδίας και του Ωδείου Τρικάλων κ. Κασιώλα Αναστασία.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Κουπτσίδης, η ειδική γραμματέας του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Παπαγεωργίου, ο Γενικός Γραμματέας κ. Μαρκόπουλος, η Αντινομάρχης Γρεβενών κ. Πέτρου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χάτσιος, ο Διοικητής του 586 Κ.Ε.Ν. κ. Βουτσής, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.






Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου