Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Επίθεση σκυλιών σε Καλαμπακιώτη μέσα στο σπίτι του !


Υπέστη σοκ ο ίδιος αλλά και η σύζυγός του - Τραυματίστηκε στο πόδι από τις δαγκωνιές των ζώων





Τον χάρο με τα μάτια είδε την Κυριακή το βράδυ ένας Καλαμπακιώτης όταν αυτός και η σύζυγός του δέχτηκαν επίθεση από τρία σκυλιά.

Όπως διηγήθηκε ο ίδιος χθες από το Ρ. Σταγών ήταν 8.30 το βράδυ όταν ο ίδιος και η γυναίκα του επέστρεψαν στο σπίτι. Τα γαυγίσματα του μικρού σκύλου που είχαν στην αυλή τον οδήγησαν να ανοίξει την πόρτα για να δει τι γινόταν.

Χωρίς να προλάβει τρία μεγάλα σκυλιά Ροντ Βάιλερ μπήκαν στο σαλόνι του σπιτιού του. Πανικοβλήθηκε από το γεγονός και πρότεινε την σύζυγό του να κλειδωθεί σε ένα δωμάτιο.

Ο ίδιος πήρε ένα ξύλο και προσπάθησε να απομακρύνει τα ζώα που είχαν εξαγριωθεί. Όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε και αντί τα σκυλιά να απομακρυνθούν όρμησαν εναντίον του.

Ακολούθησε μάχη με αποτέλεσμα ο ίδιος να τραυματιστεί από τις δαγκωνιές στο πόδι ενώ αυτός κατάφερε βαριά χτυπήματα στο ένα εκ των σκυλιών. Με μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να απομακρύνει τα ζώα εκτός του ενός που ήταν τραυματισμένο.

Επικοινώνησε με την Αστυνομία όπου επισκέφτηκαν αργότερα τον ίδιο στο Κ.Υ. όπου μεταφέρθηκε για περίθαλψη των τραυμάτων.
Χθες το σπίτι του Καλαμπακιώτη επισκέφτηκε ο Δ/της του Α/Τ Καλαμπάκας όπου ενημερώθηκε για το περιστατικό.

Πάντως τυχερός μέσα στην ατυχία του αν και τραυματισμένος δήλωσε πως ήταν ευτύχημα που η επίθεση δεν έγινε ενωρίτερα όταν στο σπίτι ήταν μόνο τα παιδιά του.
Από την άλλη πλευρά (ιδιοκτητών των ζώων) πιστεύουν ότι τα ζώα προκλήθηκαν και για αυτό αντέδρασαν κατ’ αυτόν τον τρόπο.
Καλό πάντως είναι αυτού του είδους τα σκυλιά να φυλάγονται σε χώρους που η έξοδός τους είναι αδύνατη.

ΕΡΕΥΝΑ - Του Βαγγέλη Γκιάτα

Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο: