Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

«Για σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους…»


Prost, Europa! Prost! Stop! Όναγροι! Ούννοι και ανθέλληνες Stop!
05 Μαρτίου 2010 Βερολινέζικο τετ α τετ Παπανδρέου & Μέρκελ
Γράφει ο Πολίτης Βάιος Φασούλας





Ο …Ευρωπαϊκός πανσπερμισμός, εξοπλισμένος με στοιχεία φραμασονίας και αμοραλι-σμού, φατρίας και οπορτουνισμού, φασισμού και ρατσισμού, τοκογλυφικού, τυχοδιωκτισμού και «σύγχρονου» ιμπεριαλισμού, με τα λεπρά κατάλοιπα του Β` Παγκοσμίου Πολέμου και τον μανδύα του ρηχού ευρωπαϊκού πολιτισμού, προκειμένου να καλύπτει τις ασχήμιες της, κινή-θηκε ως διελκυστίνδα στις «πυραμίδες» της «Παγκοσμιοποιημένης εκσυγχρονιστικής αγοράς» (φασιστοσιωνιστικού κεφαλαίου) μεταθέτοντας, μέσω εξανδραποδισμένων αχταρ-μάδων, το κέντρο βάρους της «πολιτισμένης» Ε.Ε, σε Χώρες -κράτη μέλη της, με πρώτο μέλη-μά της τη βάρβαρη καταλήστεψη όχι μόνο των εθνικών οικονομιών- αρπαγή περιουσιών του δημοσίου, αλλά και την ταπείνωση και τον ευτελισμό σε μια Χώρα, όπως η Ελλάδα, που ενώ άλλη ήταν η Μοίρα της, όμως απ’ τους αδίστακτους αρπάχτρες εξελίχτηκε σε ασήμαντη ζητιά-να χάρη των ανθελλήνων «πολιτικών» που την… «υπηρέτησαν» και την οδήγησαν σε αδιέξο-δα.


«Αχ Ελλάδα, Ελλαδούλα, τριανταφ’λλιά μ’ και ρούσα,
πέρδικα μ’ θεών μανούλα, σ’ αδειάσανε απ’ ούλα.
Και σ’ αρμέγουνε τα στήθη και σου στύβουν την καρδιά
σε πουλάνε μύθους κι ήθη και σου πνίγουν τη λαλιά
Τη φωνή σου δεν ακούω, μήτε νιώθω τους παλμούς
κι ούλα τα κουδούνια κρούω, για να διώξω τους εχθρούς»



(Απόσπασμα απ’ το «Ιστορίες απ’ το μαντρί του Μήτρου- Ο Μήτρος, ο τράγος και ο Μπίλη» απ’ αφορμή το ταξίδι του Κλίντον στην Ελλάδα τον Οκτώβρη του 1999)



Δεν έχει τελειωμό η λίστα της ντροπής και της ταπείνωσης που σαρώνει την Ελλάδα και τους Πολίτες της, την οποία, παρά τους τεράστιους ευρωπαϊκούς στρατιωτικούς εξοπλισμούς που διαθέτει, την άφησαν κυριολεκτικά ανοχύρωτη και ευάλωτη σε επιδρομές οικονομικού «εί-δους» μεγάλων μεγεθών από τους ευρωατλαντικούς οργανισμούς- Διεθνείς Τράπεζες όπως η Goldman Sachs, (Γκόλντμαν και Σαξ ιδρυτές της εν λόγω τράπεζας 1869. (Περισσότερες πληροφορίες γνωρίζουν οι Έλληνες «πολιτικοί» και όχι μόνο οι πρωθυπουργοί),η J.P. Morgan, η Deutsche Bank και άλλες.
Η εφτάχρονη χούντα των συνταγματαρχών δικάστηκε και καταδικάστηκε από τη φρέ-σκια δημοκρατία. Σήμερα, 36 χρόνια μετά που η δημοκρατία παρουσιάζεται πως έχει…. ανα-πτυχτεί και συνεχίζει το έργο των αρχαίων προγόνων της, πότε θα δικάσει τους κλέφτες που μας καταλήστεψαν κατά κράτος, που μας διέσυραν στη χρεοκοπία και μας παραδίνουν σε το-κογλύφους;

Μεταξύ των τραγελαφικών και επικίνδυνων συμβάντων που αυτές τις μέρες περνά η Χώρα μας… -πάλι ξαναλέμε ότι η Χώρα μας πλέον δεν υφίσταται όπως τη γνωρίζαμε μέσα από την ιστορία, τον πολιτισμό και τους αγώνες της…- πέρα, λοιπόν, από τις διαθέσεις και ορέξεις των ονάγρων του made in USA ευρωπαϊκού προτεκτοράτου σε βάρος της Ελλάδας, πέρα από το μεγάλο εγκληματικό ρεζίλη που δημιούργησαν οι όναγροι ευρωάτλαντες τοκογλύφοι και ανθέλληνες ληστές, φτάνει η σημερινή «σοσιαλιστική» κυβέρνηση (εξάρτημα των Βρυξελών) να ανοίξει έναν «κουμπαρά» προσφέροντας ο καταδικασμένος Πολίτης τον οβολό του προκει-μένου να σωθεί η Ελλάδα απ’ τη χρεοκοπία και την περιθωριοποίησή της απ’ τα «σύγχρονα» ευρωπαϊκά αρπαχτικά. Αυτή είναι μια επιπλέον ταπεινωτική-εκμηδενιστική προσβολή για τους απανταχού Έλληνες που για την πατρίδα (αυτή τη λέξη την πιπιλίζου συχνά οι αλχημιστές που μας κυβερνούν) έχουν δώσει και το αίμα τους και σήμερα τους (μας) έχουνε στεγνώσει. Από την πλευρά μας είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι και εξηγούμαστε. Όπως ήδη έχουμε προαναφέρει, τη σαπίλα που δημιούργησαν τα λαμόγια, αυτοί να την πληρώσουν και όχι ο λαός, που δυστυχώς, δεν παύει να είναι θύμα και παράλληλα, εδώ και τώρα, να διεκδικήσει ο πρωθυπουργός από τους Γερμανούς το χρέος που άφησε η ναζιστική κατοχή.

Ένα άλλο τραγελαφικό και εξίσου εγκληματικό είναι και η κρατική τηλεόραση που οι μισθοί των δημοσιογράφων (πολλοί εξ’ αυτών δεν ξέρουν ούτε ελληνικά) κυμαίνονται από 65 χιλιάδες ευρώ μέχρι 257 χιλιάδες το χρόνο!! Πέρα από το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετοί «επι-στήμονες» με 3,4,5,6, και 7 θέσεις εργασίας, μερικοί... διδάσκουν τα παιδιά μας στα Πανεπι-στήμια και το μόνο σίγουρο είναι πως τα διαμορφώνουν σε λαμόγια. Επίσης η κρατική τηλεό-ραση εισπράττει από κάθε καλύβα που ηλεκτροδοτείται τον ανάλογο φόρο. Αυτός ο φόρος που, θέλει δε θέλει, πληρώνει ο Έλληνας Πολίτης είναι καθαρή ληστεία που φουσκώνει τις κοιλιές και τα μεριά ιθυνόντων και των παρεών των εκάστοτε κυβερνήσεων.

Η σημερινή κυβέρνηση, η οποία σήμερα κρατά φωτιά στα χέρια της που και τους Πολί-τες θα κάψει αλλά κι αυτή θα λαμπαδιάσει, αντί να στήσει «κουμπαρά» που μας ταπεινώνει, τα λεφτά, όπως σωστά λέει ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου είναι εδώ. Πως θα τα εξοικο-νομήσει είναι πολύ απλό: Πρόεδροι, πρωθυπουργός, υπουργοί και υφυπουργοί, βολευτές και ευρωβολευτές, διευθυντές και διοικητές όλων των οργανισμών, γραμματείς και φαρισαίοι και άλλοι πολλοί της κομματικής Ελλάδας, στο όνομα της καπιταλιστικής κρίσης και λοιπών παρα-γώγων να τους δοθεί μηνιαίος μισθός των τριών χιλιάδων ευρώ. Επίσης ένα λουκέτο στην κρα-τική τηλεόραση. Stop των επιχορηγήσεων σε... ιδρύματα τύπου Μητσοτάκη και Σημίτη και παράλληλα η αναζήτηση και σύλληψη των ληστών και να δικαστούν στην πλατεία συντάγμα-τος να τους δει ο κόσμος.

Ας κάνει αυτά τα βήματα ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του Πασόκ και κομμάτια να γίνουν τα σκληρά μέτρα και ας βάλει κι άλλα τόσα. Τότε οι Πολίτες θα πιστέψουν και θα πουν πραγματικά χαλάλι τη θυσία που κάνουμε και θα βραβεύσουν το έργο του. Σε διαφορετική πε-ρίπτωση το παιχνίδι γέρνει υπέρ των ευρωονάγρων και το μόνο που μένει είναι ο σχηματισμός Εθνικής Κυβέρνησης. Τώρα.
Δεν μας έρχεται καλά να μην αναφερθούμε και στη ΝΔ, που λιγότερο ή περισσότερο από το Πασόκ συμμετέχει στο έκτρωμα-διαφθορά-απάτη0εθνική ληστεία. Έτσι λοιπόν ο πρό-εδρος της ΝΔ στην προσπάθειά του να «αντιπαρατεθεί» (κύριε πρόεδρε, κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει) με τα σκληρά μέτρα του Πασόκ, πιπιλίζοντας ένα παλιό και γνωστό παραμύθι, ανέφερε πως η ΝΔ πλήρωσε τα λάθη της. Απαντούμε στον κ. Σαμαρά ότι η ΝΔ όχι μόνο δεν πλήρωσε για τη δίνη που έφεραν λαμόγια της ΝΔ στον τόπο μας, αλλά εκεί που ήταν να πήγαι-ναν κάμποσοι στα σίδερα και να τους κατάσχουν ό, τι περιουσιακά στοιχεία έχουν, κυκλοφο-ρούν με θρασύτητα ανάμεσά μας, έχουν εξασφαλίσει παχυλούς μισθούς και με λίγα μόνο χρό-νια «υπηρεσίας» σε βολευτικούς θώκους θα έχουν μηνιαίες συντάξεις όμοιες με εκείνες των αγροτών και εργατών σε δωδεκάμηνο επίπεδο. Η ΝΔ, κύριε πρόεδρε, δε δικαιούται να ασκεί «κριτική» στο Πασόκ, όπως δε δικαιούται ούτε το Πασόκ προς τη ΝΔ τη στιγμή που τα σίδερα της φυλακής δεν είχαν την ευκαιρία υποδεχτούν και να φιλοξενήσουν λαμόγια μεγάλων μεγε-θών που εξαπάτησαν το ελληνικό κράτος και την ελληνική κοινωνία.

Αν λοιπόν σήμερα δικαιούται κανείς την άσκηση κριτικής προς τα «δημιουργήματά» τους, αυτό είναι ένα τμήμα του λαού που ποτέ δεν τους ψήφισε γιατί ποτέ δε τους εμπιστεύτηκε από τη «γέννησή» τους ακόμα, της δεκαετίας του 1970. Ας μη μιλάνε λοιπόν οι νεοδημοκράτες και πασόκοι, δεν πείθουν πλέον ούτε τα λόγια τους ούτε τα …έργα τους.

Όσο για τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του Πασόκ, αυτός έχει πράγματι πολλές δυ-σκολίες και τα ρίζικα τον τρυγούν. Ένα από αυτά είναι ότι δεν μπορεί να την «κοπανίσει» (κρίμα δεν είναι να μην αφήσει κι αυτός ιστορία, τι στην ευχή τζάκι είναι) όπως οι προηγούμε-νοι πρωθυπουργοί, κ. κ. Καραμανλής και Σημίτης, κι αυτό θα μας ταλαιπωρήσει αν όχι αποδε-κατίσει εάν και εφόσον, όπως προαναφέραμε, δε λάβει τα κατάλληλα μέτρα. Ένα άλλο παρα-μύθι είναι ότι Πολίτες του λένε για την πατρίδα πάρτα όλα αρκεί να σωθεί. Αυτό βέβαια το λέει και ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Καρατζαφέρης, τρομάρα του, αυτός έχει που έχει χάσει και τα αβγά και τα καλάθια και επί πλέον ξεφεύγει από τα καθήκοντά του έναντι των «λαθρομετανα-στών!».


Τέλος, προς χαλάρωση, παραθέτουμε ένα μικρό απόσπασμα από το «Ο περιπλανώμε-νος» του Αλέξανδρου Σούτσου:
»Της αγνώμονος Ευρώπης καί σεις γαύροι διπλωμάται,
»Τήν μικρότητα του έθνους, ξένοι, μή καταγελάτε !
»Αυτουργοί τού συνεχούς του εξευτελισμού και πένθους
»Εις το στάδιον ο Έλλην ίσως τρέξει πάλι ένθους
»Το αδάμαστόν του γένους ίσως ενωθεί εκ νέου
»Από κορυφών του Αίμου μέχρις άκρων του Μαλέου,
»Εύξεινον καί Προποντίδα
»Υπό τήν αυτήν συνέχων θριαμβευτική αψίδα…


Ε.Ε. Ελλάδα, Τρίκαλα, Μάρτης 05 2010 pelasgos@fasoulas.de www.fasoulas.de












Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου