Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Στους δικαιούχους οι πρώτες επτά λαϊκές κατοικίες Φαρκαδόνας


Σημειώνεται ότι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων με δικά της χρήματα κατασκεύασε είκοσι κατοικίες στην περιοχή, ενώ βρήκε φόρμουλα, παρόλο που δεν ήταν ούτε υπεύθυνη, ούτε αρμόδια και για τον ηλεκτροφωτισμό των κατοικιών.




Παρουσία της Γενικής Γραμματέας της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Γερακούδη, του Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη, των αντινομαρχών κ.κ. Κοτρώνη και Αλεξίου, του Γενικού Γραμματέα της Νομαρχίας κ. Γιάννη Παπαμιχαήλ, του Δημάρχου Φαρκαδόνας κ. Τόλιου, του Διευθυντή Κοινωνικής Πρόνοιας της Νομαρχίας κ. Κανάτα και των δικαιούχων, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5-3-2010 στη Νομαρχία, η κλήρωση των εφτά πρώτων λαϊκών κατοικιών Φαρκαδόνας.



Σε δηλώσεις της η Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Γερακούδη τόνισε:

«Στην πιο δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας, εφτά οικογένειες θα ελαφρύνουν οικονομικά, αποκτώντας από σήμερα δικό τους σπίτι. Τους εύχομαι να είναι υγιείς, καλορίζικα τα σπίτια που απέκτησαν και η Πολιτεία ως οφείλει να είναι πάντα δίπλα τους για ότι και αν χρειαστούν και στο μέλλον».




Από την πλευρά του ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης ανέφερε:

«Θέλω να συγχαρώ τους εφτά δικαιούχους των λαϊκών κατοικιών, αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος και μοιράζομαι τη χαρά τους, θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στη Νομαρχία για τη σημαντική προσπάθεια που κατέβαλλαν, έτσι ώστε το όνειρο να γίνει πράξη για αυτούς και ελπίζουμε πολύ σύντομα να έχουμε στη διάθεση για κλήρωση και τα υπόλοιπα 13 διαμερίσματα».

Ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Τόλιος χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα ως ημέρα ικανοποίησης για τους συμπατριώτες του που η στήριξη και η αλληλεγγύη σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού γίνεται πράξη μετά από ένα πολύχρονο αγώνα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Αυτοδιοίκησης, αλλά και της Πολιτείας.

Ένας από τους εφτά δικαιούχους ευχαρίστησε θερμά το Νομάρχη Τρικάλων «ήταν αυτός που για πολλά χρόνια σήκωσε όλο το βάρος για την ολοκλήρωση των κατοικιών», την Πολιτεία μέσω της Περιφερειάρχη και των Δημοτικών Αρχών Φαρκαδόνας.

Ακολούθησε κλειστή σύσκεψη του Νομάρχη με την Περιφερειάρχη και υπηρεσιακών παραγόντων για όλα τα έργα του Νομού και τα υπό ένταξη στο ΕΣΠΑ.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου