Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Ικανοποίηση Βαζάκα. Παίξαμε σοβαρά και δικαιωθήκαμε.


Μπορεί να ήρθε το γκολ από μία στημένη φάση στο τέλος αλλά είχαμε υπομονή και αυτό σημαίνει ότι η ομάδα μας έχει ωριμάσει. Παίζαμε με έναν αντίπαλο καλό, τον αντιμετωπίσαμε σοβαρά και δικαιωθήκαμε...




Βαζάκας:

Παίξαμε σοβαρά καθώς γνώριζα τι ομάδα έχουν τα Γρεβενά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Όλα τα παιδιά μάτωσαν. Εύχομαι στην πατρίδα μου στα Γρεβενά να πετύχει τους στόχους τους που έχει βάλει. Εμείς έχουμε βάλει ως στόχο το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, το πετύχαμε και τώρα βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Θερμαϊκό για να ανέβουμε στην κορυφή, εκεί όπου μας αρμόζει».

Ερωτηθείς για την φάση του γκολ των φιλοξενουμένων που ακυρώθηκε είπε πως οι παίκτες του στο ημίχρονο του είπαν πως ο επιθετικός του Πυρσού ήταν οφσάιντ.

Τέλος σχολίασε ως απαράδεκτη την απόφαση της διοργανώτριας αρχής να «φορτώνει» αγωνιστικές Τετάρτη και Κυριακή αυτό έχει ως αποτέλεσμα (είπε) να μην παίζεται θεαματικό ποδόσφαιρο, «γιατί πολλές ομάδες με μικρό ρόστερ δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν».



Μιχαλήτσος:

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Το να παίζεις καλά όμως και να μην παίρνεις βαθμό είναι κακό. Έχω τρομερά παράπονα από την διαιτησία, και από τους τρεις διαιτητές. Μας έβαλαν μέσα στην περιοχή στο τέλος με συνεχόμενα φάουλ, όσο για το γκολ το οποίο σημειώσαμε ήταν κανονικό. Τέτοια πράγματα γίνονται στο ποδόσφαιρο. Παίξαμε καλά αλλά αυτό δεν έφτανε. Μπορεί να μην κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά παίξαμε μέσα σε μία δυνατή έδρα. Τα Τρίκαλα είναι πολύ καλή ομάδα με μεγάλη ιστορία και τους εύχομαι καλή συνέχεια».







Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου