Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

ΕΝΟΚ. Ο Κοσταρικανός "δαίμονας" έδωσε τη νίκη στον ΑΟΤ - Πως ήρθε στα Τρίκαλα.


Ο Νίκος Γαλανακόπουλος τον "είδε" πρώτος και "φταίει" για τον ερχομό του, αλλά γιατί δεν το γράφετε;




Ο..."άνθρωπος" του ΑΟΤ έχει όνομα.

Επιτέλους. Και ρόλο στην ομάδα φέτος. Αυτός "έψησε" τoν "αγαπούλα" της Καβάλας. Αλλά μην πω περισσότερα τίνος είναι το...φταίξιμο, γιατί κινδυνεύει το παιδί( ο ΕΝΟΚ) να χαρακτηριστεί "Πελλοπονήσιος" ! . Το κόβω εδώ.


Σχόλια του goaltrikal.gr για το ματς στο Θερμαικό αλλά και... η "μισή" αλήθεια παρακάτω.



"Με δεδομένο ότι ο Θερμαϊκός φιγουράρει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, όλοι οι Τρικαλινοί πίστευαν πως χθες στην Θέρμη θα ερχόταν το διπλό και η πρώτη νίκη εκτός έδρας.

Και το διπλό ήρθε και η πρώτη νίκη εκτός έδρας ήρθε και για πρώτη φορά τα Τρίκαλα πέρασαν νικηφόρα απο τον Θερμαϊκό, αν και πρώτα έπρεπε να μας σκάσουν οι "κυανέρυθροι".

Πάλι καλά που ήταν και ο Ένοκ στο παιχνίδι και έδωσε τη λύση.

Η καλύτερα ο Ένοκ Πέρεζ Ματαμόρος Άμπραχαμ όπως είναι το όνομα του 27χρονου φορ των Τρικάλων.

Αυτός ο Κοσταρικανός "δαίμονας" γνωρίζει πολλά καντάρια μπάλα και είναι σίγουρο ότι ο Αποστολίδης, ο πορτιέρο του Θερμαϊκού θα τον θυμάται για πολλά χρόνια. Αφού είδε και απόειδε ο Ένοκ πως αλλιώς γκολ δεν έμπαινε, με εκπληκτικό φάουλ απο τα 30 μέτρα, τίναξε τα δίχτυα των γηπεδούχων και χάρισε τους τρεις υπερ πολύτιμους βαθμούς στον ΑΟΤ. Ο 27χρονος φορ πήρε μπροστά και να είναι καλά η "αγαπούλα" απο την Καβάλα που συνένεσε ώστε αυτός ο ποδοσφαιριστής που αν μη τι άλλο το κατέχει το τόπι να μετακομίσει στα Τρίκαλα.

Γιατί το λέμε αυτό; Όταν το καλοκαίρι οι Τρικαλινοί ψάχνανε για επιθετικό, απευθύνθηκαν στους Αργοναύτες που κάνανε προετοιμασία στο Καρπενήσι, για ένα φορ που θα μπορούσε να κάνει την διαφορά. Οι Καβαλιώτες προέτρεψαν άτομο της διοίκησης να παρακολουθήσει το φιλικό της Καβάλας με τον Αστέρα Τρίπολης και μάλιστα του είπαν να έχει τα μάτια του στον Αλεξάνδροβιτς. Τα μάτια όμως του ανθρώπου του ΑΟΤ έπεσαν πάνω στον Ένοκ ο οποίος έδειξε εκπληκτικά στοιχεία και η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή.

Κατά τα άλλα τι θα πρέπει να κρατήσουν οι "κυανέρυθροι" απο το ματς της Κυριακής. Τίποτα. Απολύτως τίποτα. Οι Θεσσαλονικείς δυσκόλεψαν αφάνταστα τα Τρίκαλα που σε ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι, παρουσιάστηκαν νωθροί ενώ η περίφημη συγκέντρωση πήγε περίπατο.
Ευτυχώς που ήταν συγκεντρωμένος ο "άγιος" Τόλιος και είπε τρεις φορές όχι σε σχεδόν σίγουρο γκολ των γηπεδούχων. Ούτε με αίτηση δεν "τρώει" γκολ ο υψηλόσωμος πορτιέρο των Τρικάλων ο οποίος βγάζει με τις εμφανίσεις του τα λεφτά του.

Απο την άλλη θα πρέπει να σταθούμε και στον βενιαμίν του ΑΟΤ. Τον Κώστα Φουρτούνη. Ο πιτσιρικάς απο την Καλαμπάκα δεν μασάει, μπήκε στο γήπεδο ακόμη μια φορά με θράσος και με τις προσωπικές του ενέργειες αναστάτωσε την άμυνα του Θερμαϊκού.

Απο την άλλη μάλλον ο Ταμέρους θα πρέπει να ψάχνει για άλλη ομάδα σε ενάμιση μήνα απο τώρα αφού ο Ολλανδός δεν το έχει το θέμα. Πήρε το χρόνο του για ακόμη ένα παιχνίδι αλλά δεν έδειξε να τον σέβεται και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά θα είναι ο πρώτος που θα δει την πόρτα της εξόδου.
Τα περιθώρια να σταθούμε σε αυτό το ματς δεν υπάρχουν. Ακολουθεί την Τετάρτη το βαθμολογικό ντέρμπι με την Επανομή όπου κυριολεκτικά ο άσσος είναι μονόδρομος.

Χρειάζεται ανασύνταξη δυνάμεων και ανάσες για να σκαρφαλώσει ο ΑΟΤ ένα βαθμό πίσω απο την κορυφή.
Και το μόνο σίγουρο είναι πως την Τετάρτη οι Τρικαλινοί θα ενισχύσουν την προσπάθεια των Τρικάλων. Όπως το έκαναν και χθες. 100 και πλέον φίλαθλοι βρέθηκαν κοντά στην ομάδα και στήριξαν τους "κυανέρυθρους" ενώ η επιστροφή τους βρήκε με το χαμόγελο στα χείλη για τη νίκη.
Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν και τώρα όλοι μαζί για το τρίποντο κόντρα στην Επανομή.

goaltrikal.gr








Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου