Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

«Τι να γιορτάσουμε, τις ευθύνες μας;» Σωστός ο Θανάσης...


Αυτοκριτική Θανάση Βαβύλη για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου





Για τεράστιες ευθύνες της γενιάς του Πολυτεχνείου έκανε λόγο ο επικεφαλής της "Τρικκαίων Πολιτεία", Θ. Βαβύλης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.


Με την φράση «τι να γιορτάσουμε, τις ευθύνες μας;» έκλεισε την τοποθέτησή του ο επικεφαλής της «Τρικκαίων Πολιτεία», Θ. Βαβύλης, αναφερόμενος στην πρόταση για έκδοση ψηφίσματος για την 36η επέτειο του Πολυτεχνείου, η οποία συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο το βράδυ της Δευτέρας.

Μπορεί κατά το δήμαρχο, Μιχ. Ταμήλο, τα μηνύματα της 17 Νοέμβρη να είναι διαχρονικά, ωστόσο κ. Βαβύλης στάθηκε στις τεράστιες ευθύνες που έχει η γενιά του Πολυτεχνείου, για την κατάρρευση των θεσμών, την αναξιοκρατία, στερώντας την ελπίδα από την σημερινή νεολαία.

«Η γενιά αυτή που διοικεί σήμερα, που ήταν η γενιά του Πολυτεχνείου, έχει παραδώσει μία χώρα στην οποία έχουν καταλυθεί όλοι οι θεσμοί. Δεν υπάρχει ούτε πολιτική, δεν υπάρχει ούτε εκκλησία, δεν υπάρχει τίποτα και τα βλέπουμε από τα γκάλοπ. Έχουμε δημιουργήσει μία κατάσταση όπου κατά γενική ομολογία έχει επικρατήσει η αναξιοκρατία, η κατάρρευση των θεσμών, οι πελατειακές σχέσεις, το λάδωμα κ.α. Και το αναγνωρίζει όλο το πολιτικό σύστημα το οποίο ως ανάπηρο δεν κινείται στην πράξη να κάνει κάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αλίευμα από "Ενημέρωση"




Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο:

  1. Μάλιστα... ευτυχώς που διαβάζει και τα γκάλοπ και μαθαίνει τι γίνεται τριγύρω του!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή