Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

70ος Πανελλήνιος Μαθηματικός Διαγωνισμός «Ο ΘΑΛΗΣ»


Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (Ε.Μ.Ε.) διοργανώνει τον 70o Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό (Π.Μ.Δ.) στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ» το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 9.00 π.μ..





Στο διαγωνισμό αυτό μπορούν να λάβουν μέρος μαθητές όλων των τάξεων των Λυκείων και των Β και Γ τάξεων των Γυμνασίων της χώρας.

Ο Διαγωνισμός θα διαρκέσει 3 ώρες και θα απαρτίζεται μόνο από θέματα πλήρους ανάπτυξης.

Οι απαντήσεις των μαθητών κάθε εξεταστικού κέντρου θα πρέπει να αποσταλούν στην Επιτροπή Διαγωνισμών της Ε.Μ.Ε. στην Αθήνα ή στα κατά τόπους Παραρτήματά της (όπου αυτά υπάρχουν) για βαθμολόγηση και τα αποτελέσματα θα αποσταλούν στις τοπικές Νομαρχιακές Επιτροπές για βράβευση των μαθητών που θα διακριθούν.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στο 7ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων. Η τοπική επιτροπή του διαγωνισμού είναι:

Πρόεδρος:Βαγενάς Κων/νος

Μέλη : Κορτίκη Βάσω

Αμπράζης Στυλιανός

Ρούσσα Μαρία

Κουτσουγούλα Βασιλική

Ανδρέου Χρήστος

Ζαραμπούκα Αθανασία



Οι μαθητές, που θα διακριθούν στο Διαγωνισμό «Ο ΘΑΛΗΣ» , θα κληθούν να διαγωνισθούν στον επόμενο Διαγωνισμό «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ», που θα διενεργηθεί στις 23 Ιανουαρίου 2010 και αυτοί που θα διακριθούν στον «ΕΥΚΛΕΙΔΗ» θα διαγωνισθούν στον «ΑΡΧΙΜΗΔΗ» στις 27 Φεβρουαρίου 2010, για να επιλεγεί η Εθνική ομάδα που θα λάβει μέρος στην 27η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα (Μολδαβία, Μάιος 2010), στην 51η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα (Καζακστάν, Ιούλιος 2010) και στην 14η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων ( Ιούνιος 2010).





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου